Ekranda Hareketli Yeşil noktalar

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başlıkta belirttiğim gibi ekranda yeşil noktalar var film izlerken fazla olan bu noktalar oyuna girdiğimde hiçbir şekilde gözükmüyorlar, ayrıca nette gezerken de belli başlı yerlerde azar azar çıkıyor sayfa değiştirince kayboluyorlar. Ekran kartı denetim masasından çözünürlüğü 1024x768 yaptığımda (önerilen 1280x1024) hiçbir yerde bu noktalara rastlamıyorum. Sorun ekran kartından mı kaynaklı?

Ekran kartı GeForce 7300 SE/7200 GS

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan için denemedim ama ölü olsa hareket etmezler veya oyunda normal hiçbir şey yokmuş gibi çalışmazlar değil mi ?

Ferhat Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows 7, 8 ve 8.1 için Masaüstünde sağ tık, Ekran Çözünürlüğü, Gelişmiş ayarlar, Monitör sekmesi altındaki Ekran yenileme sıklığını değiştirin.
Windows 10 için Masaüstünde sağ tık, Görüntü ayarları, Gelişmiş görüntü ayarları, Görüntü bağdaştırıcısı özellikleri,Monitör sekmesi altındaki Ekran yenileme sıklığını değiştirin.

2. bi çözüm VGA kablosunda sorun olabilir. Başka bi VGA kablosu deneyin.
3. bi çözüm Monitörünüzün güç kablosunu kasanın güç kablosuyla aynı prize takmayın başka bi prize takmayı deneyin.

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar, farklı bir monitörde denedik herhangi bir sorun yoktu farklı bir pc'yi monitöre taktık onda da bir sorun yoktu DVI kablosuyla denediğimizde sorun yineleniyordu. Sonuç olarak VGA kablo aldım sorun DVI kabloda yada girişindeymiş.

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gittiğim bilgisayarcıda şansıma yoktu p.tesi günü geldiğinde alacağım zaten vga da dalgalanmalar fazlasıyla belli oluyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri