İyi günler AMD sistem topladıktan sonra yapman gereken ayarlar videosunu izledikten sonra bilgisayarımda ki ekran yenileme hızını 120 hz yaptım . Daha sonra monitörüm hata vermeye başladı . Monitör bir siyah ekran veriyor bir no signal yazısını veriyor . Sürekli olarak ikisi arasında gidip geliyor . Monitörü başka pc de çalıştırdım herhangi bir sorun olmadı . Kendi bilgisayarımda başka monitör taktım onda da sorun olmadı. Fakat normalde kullandığım monitörü takınca pc yüklenme animasyonundan sonra siyah ekran sinyal yok arası gidip geliyor. Biosa girince ekran gözüküyor .
Başka bir monitör takıp aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bıraktım monitör çalışmaya başladı. Fakat ekran kartını etkinleştiridiğimde yine aynı sorun oluyor. Bunun sebebi ne olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim .
Başka bir monitör takıp aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bıraktım monitör çalışmaya başladı. Fakat ekran kartını etkinleştiridiğimde yine aynı sorun oluyor. Bunun sebebi ne olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim .