Ekranım çizik çizik

amatemfgorevlisi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2.el bir Rx580 Nitor 8GB kart aldım. 3 gün boyunca sorunsuz çalıştı, ısı değerleri verdiği FPS vs sorunsuzdu. 4.gün bilgisayarı açtım ve CS-GO oynarken ekran birden bembeyaz oldu ve ekrana sinyal gelmiyor hatası düştü. Bilgisayarı kapattım, statiği almak için fişi çekip bir kaç defa açma tuşunu kullanarak statiğini aldım. Fişi takıp açtım ve ekranda dikey çizgiler olduğunu gördüm. DDU ile driverları kaldırdım ve Adrenalin ile yeniden yükledim. Yükleme sonunda yeniden başlatma istedi ve başlattım. Yine aynı şekildeydi. Aygıt yöneticisinde Rx580 yazıyor ama üzerinde ünlem vardı. Ekran kartım driverları görmüyor. Ne yapabilirim ?

Ekli dosyalar

• 68697e57-ba7b-436e-9201-4fd9b41fc011.jpg
    68697e57-ba7b-436e-9201-4fd9b41fc011.jpg
    570.2 KB · Görüntüleme: 18

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
348
Selamlar,
Aşağıda yazdığım adımları uygulayarak bilgi verebilir misiniz.
•Driver sil / yükle
•Kablo kontrolü (Farklı bir kablo ile)
•Ekran / monitör kontrolü (Farklı bir ekran / monitör ile)

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
2.el bir Rx580 Nitor 8GB kart aldım. 3 gün boyunca sorunsuz çalıştı, ısı değerleri verdiği FPS vs sorunsuzdu. 4.gün bilgisayarı açtım ve CS-GO oynarken ekran birden bembeyaz oldu ve ekrana sinyal gelmiyor hatası düştü. Bilgisayarı kapattım, statiği almak için fişi çekip bir kaç defa açma tuşunu kullanarak statiğini aldım. Fişi takıp açtım ve ekranda dikey çizgiler olduğunu gördüm. DDU ile driverları kaldırdım ve Adrenalin ile yeniden yükledim. Yükleme sonunda yeniden başlatma istedi ve başlattım. Yine aynı şekildeydi. Aygıt yöneticisinde Rx580 yazıyor ama üzerinde ünlem vardı. Ekran kartım driverları görmüyor. Ne yapabilirim ?
Üstteki üyenin dediği gibi, kart işlem görmüş olabilir.
Bende de R9 280X kart vardı. Buna benzer görüntü sorunları yaratıyordu.
Satıcıya ulaştınız mı?

KS

amatemfgorevlisi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,
Aşağıda yazdığım adımları uygulayarak bilgi verebilir misiniz.
•Driver sil / yükle
•Kablo kontrolü (Farklı bir kablo ile)
•Ekran / monitör kontrolü (Farklı bir ekran / monitör ile)
bu adımları internetten araştırarak yaptım hocam, değişen bir durum olmadı :/ Yanımda DP kablosu olmadığı için HDMI ile denedim.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Satıcı ile iletişime geçmeyi denediniz mi hocam?

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Satıcıyla iletişime geçtim, kendi kullandığı süre boyunca bir sorun yaşamadığını söyledi.
Ürün arkadaşların dediği gibi işlem görmüş olabilir. Bu en çok yaşanan sıkıntı ne yazık ki. İade etme şansınız varsa iade edin.

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Satıcıyla iletişime geçtim, kendi kullandığı süre boyunca bir sorun yaşamadığını söyledi.
Hocam aksini iddia edebilecek bir kanıt olmadığı için ne söylerse zaten doğru kabul olarak sayılacak keşke inceleme fırsatınız olsaydı belkide işlemli direk dışarıdan görülebilecek şekilde yada ısıl işlem gördü anı kurtarmak adına :/

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Hocam aksini iddia edebilecek bir kanıt olmadığı için ne söylerse zaten doğru kabul olarak sayılacak keşke inceleme fırsatınız olsaydı belkide işlemli direk dışarıdan görülebilecek şekilde yada ısıl işlem gördü anı kurtarmak adına :/
Muhtemelen o şekilde olmuştur.
Zaten üye de satın aldıktan sonra 3-4 gün sorunsuz kullanmış.
"Ben sattığımda sağlamdı, 3 gündür kullanıyorsun zaten" durumu.

KS

amatemfgorevlisi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Nereden satın aldınız?
Bazı aracı sitelerin onay süreleri oluyor.
___ gün içinde satışa itiraz edebiliyorsun.
dolap üzerinden satın aldım. Nasıl oluyorsa ertesi gün doldu iade süresi. Normalde 3 gündü, ben ürünü aldım ertesi gün onayı site otomatik olarak verdi.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
dolap üzerinden satın aldım. Nasıl oluyorsa ertesi gün doldu iade süresi. Normalde 3 gündü, ben ürünü aldım ertesi gün onayı site otomatik olarak verdi.

Pek işe yarayacağını düşünmüyorum ama eğer iletişim numaraları varsa bir ara sor. Belki bir ihtimal...

KS

amatemfgorevlisi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pek işe yarayacağını düşünmüyorum ama eğer iletişim numaraları varsa bir ara sor. Belki bir ihtimal...
Baktıracağım oldu olmadı, olmazsa da iade etmeye çalışacağım. Kendi güvendiğim tamirciye götürüp baktıracağım. Oldu oldu olmadı yapacak bir şey yok peşini bırakmayacağım bir şekilde..

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Durum üzücü çare soğuk su geri iade filan almaz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri