Eksik Parça Yenileme

RaporsuzDeli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Merhabalar bir adet eski masaüstü bilgisayarım vardı, ekran kartı ve güç kaynağı sorun çıkardığı için çalıştırmıyordum bu yüzden ekran kartı ve güç kaynağı almak istiyorum.
M4A7BL-M LE anakart ile uyumlu olan (bütçe 1000₺) ekran kartı - 2gb ekran kartı yeterli - ve güç kaynağı öneri ve tavsiyeleriniz alabilir miyim? Gereken başka bilgi varsa söylerseniz cevaplarım

KürtBarbieV2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar bir adet eski masaüstü bilgisayarım vardı, ekran kartı ve güç kaynağı sorun çıkardığı için çalıştırmıyordum bu yüzden ekran kartı ve güç kaynağı almak istiyorum.
M4A7BL-M LE anakart ile uyumlu olan (bütçe 1000₺) ekran kartı - 2gb ekran kartı yeterli - ve güç kaynağı öneri ve tavsiyeleriniz alabilir miyim? Gereken başka bilgi varsa söylerseniz cevaplarım
Hocam öncelikle merhaba
Tüm sistem bileşenlerini yazarsan bilgisayarınınnne kadar güç tükettiğini hesaplarız ve ona göre bir psu seçeriz ve 2. el haricinde piyasada 1000 TL ye ekran kartı bulacağını sanmıyorum APU sistem ile devam edebilirsin 👍

alperenui

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Ekran karti gtx 1030 2gb 64 bit 2000 tl daha ucuzu zor hocam uyumlu galiba ama aen yeni bir konu açıp sor istersen 400 w psu falanda yeter galiba 450 w veya

KürtBarbieV2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ekran karti gtx 1030 2gb 64 bit 2000 tl daha ucuzu zor hocam uyumlu galiba ama aen yeni bir konu açıp sor istersen 400 w psu falanda yeter galiba 450 w veya
x power iyi hocam

KS

RaporsuzDeli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Bu arada beni 3-4 ay götürse bile razıyım 2.el alacağım zaten ekran kartını. Zaten öyle cok fazla oyun oynanıyorum lol ve metin2 harici. Bilgisayarın tüm bileşenleri ise ekran kartı gf9500gt 1gb 128bit (çalışmıyor), 2 gb ram, 400w güç kaynağı, daha söyleyebileceğim var mi bilmiyorum.
@KürtBarbieV2 @alperenui

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri