Rehber Ekstra SSD Kurulum Ve Öneri

limited.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Mevcut bilgisayarımda 512gb m2 ssd kullanıyorum.Depolama yetmediği için ekstra ssd satın almak istiyorum.Anakart modelim aşağıdaki linkte bıraktım.Önerdiğiniz bir ssd varsa merakla bekliyorum.Ssd nasıl kurulur ya da nereden başlamalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
bütceniz nedir hocam. anakartınız da bir adet m2 ssd girişi var o yüzden sata almak zzorundasınız..

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
2k tam sınır olduğu için kaliteli bir 1 tb yada indirimle çokta süper olmayan ama iş gören bi 2tb zorlanabilir

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
şimdi şöyle söylüyüm 2 tb olanların fiyatı pahalı fakat günümüzdede 500gb yetmiyor bende kullanıyorum oynayıp bitirdikçe siliyorum. 1 tb alsan 500 daha artmış olacak almışken 2 tb almak daha iyi gibi duruyor çünkü tek slot yerin var ileri içinde sorun olmaz fakat fiyat konusunda sorun var bence bi süre indirim kovala derim olmazsa ya bütçeni yükseltip 2tb yada 1 tb ortalama bir şey alırsın üste para kalır
not : m2 için geçerli dediklerim

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Hocam bı tane 960gn olan modelini 1 tane de 480gb olan modelinden sipariş verebilirsiniz. 2k ya daha yüksek depolama bulunmuyor. Hem 1tb-500gb diye ayırmakta daha iyi

6taksit ile bu M2 ssd alıp bide M2 dönüştürücü alırsaniz 200tl ye bu da yapılabilir ama bütçenizi aşıyor.

Fırsat: Crucial P3 2TB CT2000P3SSD8 PCIe 3.0 3D NAND NVMe M.2 SSD, 3500 MB/sn'ye kadar https://amzn.eu/d/2qsYGBn

Son düzenleme:
KS

limited.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Yeni bilgisayar aldım onun borçları var normalde taksitli şekilde rahat karşılayabilirim daha yüksek fiyatlardaki ürünleri fakat şu an kısmak zorundayım

KS

limited.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
şimdi şöyle söylüyüm 2 tb olanların fiyatı pahalı fakat günümüzdede 500gb yetmiyor bende kullanıyorum oynayıp bitirdikçe siliyorum. 1 tb alsan 500 daha artmış olacak almışken 2 tb almak daha iyi gibi duruyor çünkü tek slot yerin var ileri içinde sorun olmaz fakat fiyat konusunda sorun var bence bi süre indirim kovala derim olmazsa ya bütçeni yükseltip 2tb yada 1 tb ortalama bir şey alırsın üste para kalır
not : m2 için geçerli dediklerim
M2 500gb köşede değil de çalışır vaziyette durması kanaatindeyim.Harici olarak sata ssd almayı düşünüyorum önemli olan benim için şu an daha fazla depolama kapasitesi.

Güncel kullandığım m2 bu

Hocam bı tane 960gn olan modelini 1 tane de 480gb olan modelinden sipariş verebilirsiniz. 2k ya daha yüksek depolama bulunmuyor. Hem 1tb-500gb diye ayırmakta daha iyi

6taksit ile bu M2 ssd alıp bide M2 dönüştürücü alırsaniz 200tl ye bu da yapılabilir ama bütçenizi aşıyor.

Fırsat: Crucial P3 2TB CT2000P3SSD8 PCIe 3.0 3D NAND NVMe M.2 SSD, 3500 MB/sn'ye kadar https://amzn.eu/d/2qsYGBn
Anakartım destekliyor değil mi hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri