- Tepki
- 248
Açıkçası baya kaliteli duruyor baskı acaba sarı güç tarzı bir şey kullansam o bölgeye geçmez mi ?baskı iyi ise bi halt olmazda baskı kötüyse 6 aya eser kalmaz
Hmm anladımsarı güç elbisenin içinden geçer
Evet anlıyorum onlara sorayım bir belki bir yolu vardır olmazsa yapacak bir şey yok teşekkür ederimAga terziye veya kuru temizlemeciler bilir belki onlara da sormanı öneriyorum ama ipleri vs. çıktığı zaman çok kötü görünür galiba öteki sticker gibi olanlar nasıl geçer bilmiyorum.
elbiseye dikilen armalar vs olur, onları üzerine diktir olsun bitsin.Merhaba geçen böyle bir şey aldım lakin bu yazıları vs silebilme şansım var mı elbise çok hoş çöpe atmak istemiyorum hiç
Hocam kol ve göğüs kısmındakine ok de arkadaki kocaman yazıyı ne yapacağızelbiseye dikilen armalar vs olur, onları üzerine diktir olsun bitsin.
örnek emoji vs bulabilirsen her harfin üzerine diktir. veya başka şey de olur.Hocam kol ve göğüs kısmındakine ok de arkadaki kocaman yazıyı ne yapacağız![]()
m.n11.com
Aslında iyi fikir bunu değerlendireceğim teşekkür ederim hocamörnek emoji vs bulabilirsen her harfin üzerine diktir. veya başka şey de olur.
Arma Yama Erkek Giyim & Aksesuar Modelleri - n11.com
En trend erkek giyim & aksesuarları n11.com'da! Arma Yama Erkek giyim & aksesuar modelleri & markaları en uygun fiyatları ile Erkek Giyim & Aksesuar kategorisinde!m.n11.com
ne demek ben teşekkür ederim. yardımcı olduysam ne mutlu bana.Aslında iyi fikir bunu değerlendireceğim teşekkür ederim hocam