Yardım Elden Ring

EmircanTurksoy2111

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar merhabalar elden ringi ilk defa oynuyorum ve izlediğim videolarda burada bir tane npc çıkması gerekiyor ama bende çıkmıyor ilk önce bu bosu kestim 'shardbearer rykard' ondan dolayı mı çıkmıyor yardımcı olur musunuz ?
1245620_3.jpg

erdmsn77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet kral. o bossun elçileri gibi bişey bu npcler ilk bossu kestiysen kaybolmuşlardır, artı olarak sana kazandırdıkları şey (bossların adını unuttum) ikiz bossta sana yardım edecek bir npc ve başka dünyalardaki npclerin zırhlarını alabiliyorsun birde alev büyüleri veriyor çokta güçlü olmayan gerekli değil o kadar yani . hatırladığım böyle

KS

EmircanTurksoy2111

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Evet kral. o bossun elçileri gibi bişey bu npcler ilk bossu kestiysen kaybolmuşlardır, artı olarak sana kazandırdıkları şey (bossların adını unuttum) ikiz bossta sana yardım edecek bir npc ve başka dünyalardaki npclerin zırhlarını alabiliyorsun birde alev büyüleri veriyor çokta güçlü olmayan gerekli değil o kadar yani . hatırladığım böyle
Çok teşekkür ederim

makinist5997

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
hocam emin çıtak diye çok kral bi adam var onun rehberi aracılığı ile oynamak istersen oynayabilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri