Elektrik Elektronik Mühendisliği İçin Laptop Önerisi

trevoker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar sorunum başlıkta da belirttiğim gibi laptop almak istiyorum ve beni uzun süre götürmesi lazım sürekli laptop alma şansım yok.  :D Bu bölümde hangi bilgisayar programları kullanılıyor ve bu programlar için nasıl bir bilgisayar gerekir yardımcı olabilirsiniz sevinirim. Bu arada bilgisi olanlar programların isimlerini yazarsa makbule geçer.

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
öncelikle iyi forumlar laptop alırken fiyat aralığını belirtmelisin müh daha çok multisim isis ares proteus autocad ve mathlab gibi programları kullanırlar mathlab ve autocad harici fazla ram yemez sana 8gb rami olan skylake işlemcili bir laptop yeter fiyat aralığını belirtirsen sevinirim birde hangi üniversite hem okula götüreyim hemde oyun oynayayım tüm oyunları açsın dersen aklımda bi fikir daha var

KS

trevoker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lightning' Alıntı:
öncelikle iyi forumlar laptop alırken fiyat aralığını belirtmelisin müh daha çok multisim isis ares proteus autocad ve mathlab gibi programları kullanırlar mathlab ve autocad harici fazla ram yemez sana 8gb rami olan skylake işlemcili bir laptop yeter fiyat aralığını belirtirsen sevinirim birde hangi üniversite hem okula götüreyim hemde oyun oynayayım tüm oyunları açsın dersen aklımda bi fikir daha var

Fiyat aralığı 2000-3000 (3000 biraz sınırları zorluyor aslında ama düşünebilirim yani  :D )
üniversite de uludağ hocam derslere götüreceğim laptopu ve oyun da açmalı kesinlikle yoksa zaman geçmez.

InFlames

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
1
:arrow:  :arrow:  :arrow: n11 den hiç ürün almadım laptop gelir mi bilmem yorumları iyi 12gb ram 2.5ghz işlemci
1tb depolama 3gb ekran kartı link: N11

InFlames

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
1
yakinkursat' Alıntı:
trevoker' Alıntı:
Fiyat aralığı 2000-3000 (3000 biraz sınırları zorluyor aslında ama düşünebilirim yani  :D )
üniversite de uludağ hocam derslere götüreceğim laptopu ve oyun da açmalı kesinlikle yoksa zaman geçmez.

InFlames' Alıntı:
:arrow:  :arrow:  :arrow: n11 den hiç ürün almadım laptop gelir mi bilmem yorumları iyi 12gb ram 2.5ghz işlemci
1tb depolama 3gb ekran kartı link: N11
 dostum iş için hp alınmaz. hpden uzak dur. 

bu cihazı incelemeni tavsiye ederim.

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-2.html#.WAXEovmLRkg

hımm monster iyidir bencede ona bir bak

KS

trevoker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Önerileriniz için çok teşekkür ederim hocalar başka bir tane alacağım konu kilitlenebilir.  :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri