Yardım Elektrik Kesintisi Sonrası Bilgisayar Açıldıktan 3-4 Saniye Sonra Kapanıyor.

arda7744

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Power tuşuna bastıktan sonra fanlar dönüyor 3 saniye sonra bilgisayar kapanıyordu daha sonra psu kablosunu çıkardım power tuşuna 10 saniye basılı tuttuktan sonra bilgisayarı geri açtım şuan çalışıyor. Ne yapmam gerekiyor kullanmaya devam etsem sıkıntı çıkarır mı?
Not: elektrik kesintisi sonrası böyle oldu

kariyerbilgisayar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Herhangi bir sorun varsa zaten tekrarlar şu an yapman gereken pek bir şey yok çalışıyorsa devam et. Tekrarlayınca Ram işlemci ve psu test etmek gerekir.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
Akım korumalı priz almalısın. Elektrik gidip gelince dengesiz gelebiliyor ve buda bilgisayara zarar veriyor.

recepemr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Anakartta sıkıntı olabilir hocam aynısı başıma gelmişti.

Akım korumalı priz dışında online ups ya da line interactive upslere bakabilirsiniz, kökten çözüm olur.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Power tuşuna bastıktan sonra fanlar dönüyor 3 saniye sonra bilgisayar kapanıyordu daha sonra psu kablosunu çıkardım power tuşuna 10 saniye basılı tuttuktan sonra bilgisayarı geri açtım şuan çalışıyor. Ne yapmam gerekiyor kullanmaya devam etsem sıkıntı çıkarır mı?
Not: elektrik kesintisi sonrası böyle oldu
Statik birikmis bilgisayarda onuda halletmissiniz. Birdaha problem yasamamak icin ups veya akim korumali priz kullanabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri