Öneri Elektrikli Bisiklet Ve Scooter Önerisi

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
22K bütçeyle elektrikli katlanır bisiklet ve scooter almayı düşünüyorum ikisinden biri.

İlgilenen varsa bu alanda önerileri dinlerim :D

scooter mi bisiklet mi arasında kaldım tabi

Muphrid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
ajan tarzı hoşuma gidiyor bu bisikletin ama su geçiyor bunlar, hatta sanırım hepsinde var bu sorun..

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
312
Ben mi pro 2 kullanıyorum. Eğer toplu taşıma vs kullanıcaksanız scotter mantıklı elektrikli bisiklet ile toplu taşımaya indi bindisi akşam 17:00 den sonra almamaları daha çok aslında ne için kullanıcaksınız ona göre öneride bulunabilirim

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
ajan tarzı hoşuma gidiyor bu bisikletin ama su geçiyor bunlar, hatta sanırım hepsinde var bu sorun..

Hocam bu bisiklet güzel bakmıştım ancak gövdesi çok ince himo zb20 almak istedim ama 10 amper bisiklet için 33 k vermek istemedim :D

Ben mi pro 2 kullanıyorum. Eğer toplu taşıma vs kullanıcaksanız scotter mantıklı elektrikli bisiklet ile toplu taşımaya indi bindisi akşam 17:00 den sonra almamaları daha çok aslında ne için kullanıcaksınız ona göre öneride bulunabilirim
Bisikletler otobüse alınmıyor mu?

Yani gezmek vakit geçirmek için alıcam sahilde sürmek için zaten iş güce arabayla gidiyorum.

Menzili önemli.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
312
Hocam bu bisiklet güzel bakmıştım ancak gövdesi çok ince himo zb20 almak istedim ama 10 amper bisiklet için 33 k vermek istemedim :D

Bisikletler otobüse alınmıyor mu?

Yani gezmek vakit geçirmek için alıcam sahilde sürmek için zaten iş güce arabayla gidiyorum.

Menzili önemli.
Saat 17:00 den sonra metrobüse almıyorlar

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Scooter alıyorlar şimdi mesela metrobüs katlı şekilde geldim :)
Hocam valla çok kararsızım hangisiyle daha çok eğlenirim bilmiyorum sahilde balık tutmaya gidip biraz sürmek istiyorum bide :D

Fatbikelar çok hoş katlanır ama büyük cross tarzı scooterlarda güzel gorilla g3 gibi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri