Abow onlarda uctu demi22K bütçeyle elektrikli katlanır bisiklet ve scooter almayı düşünüyorum ikisinden biri.
İlgilenen varsa bu alanda önerileri dinlerim
scooter mi bisiklet mi arasında kaldım tabi
uçtu hocam çözemedik piyasayı valla uçtuAbow onlarda uctu demi
Hocam bu bisiklet güzel bakmıştım ancak gövdesi çok ince himo zb20 almak istedim ama 10 amper bisiklet için 33 k vermek istemedimajan tarzı hoşuma gidiyor bu bisikletin ama su geçiyor bunlar, hatta sanırım hepsinde var bu sorun..
RKS TNT10 PRO ELEKTRİKLİ BİSİKLET
Türkiye'nin Güvenilir Online Bisiklet Mağazası. İndirimli Salcano, Kron, Sedona Bisiklet. Dağ Bisikletleri, Şehir Bisikletleri, Yedek Parça ve Aksesuarları.www.ykbisiklet.com
Bisikletler otobüse alınmıyor mu?Ben mi pro 2 kullanıyorum. Eğer toplu taşıma vs kullanıcaksanız scotter mantıklı elektrikli bisiklet ile toplu taşımaya indi bindisi akşam 17:00 den sonra almamaları daha çok aslında ne için kullanıcaksınız ona göre öneride bulunabilirim
Saat 17:00 den sonra metrobüse almıyorlarHocam bu bisiklet güzel bakmıştım ancak gövdesi çok ince himo zb20 almak istedim ama 10 amper bisiklet için 33 k vermek istemedim
Bisikletler otobüse alınmıyor mu?
Yani gezmek vakit geçirmek için alıcam sahilde sürmek için zaten iş güce arabayla gidiyorum.
Menzili önemli.
Scooter alınıyor mu peki? asıl önemli olan o scooter yolda kalsa itmek zorSaat 17:00 den sonra metrobüse almıyorlar
Scooter alıyorlar şimdi mesela metrobüs katlı şekilde geldimScooter alınıyor mu peki? asıl önemli olan o scooter yolda kalsa itmek zor
Hocam valla çok kararsızım hangisiyle daha çok eğlenirim bilmiyorum sahilde balık tutmaya gidip biraz sürmek istiyorum bideScooter alıyorlar şimdi mesela metrobüs katlı şekilde geldim