Elim Büyük. Mouse Tavsiyesi

berkturudu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Öncelikle Herkese İyi Forumlar Dilerim. Arkadaşları Elim Büyük. Yıllardır Mouse Sıkıntısı Çekiyorum. Çok Uzun Zaman Önce Siyah Rival300s Aldım ve Memnundum Fakat Optiği Çizildi Orta Topu Bozuldu Yanındaki Yumuşak Plastik Destekler Düştü. Emekliye Ayırıp 2.elde Bir Tanıdığımdan Yine Beyaz Bir Rival 300s Çözdüm. Fakat Bununda Üstü vs Soyulmaya Ve Yine Yan Destekleri Delinmeye Başladı. Rival 300s Elime Tam Oturuyor. Belki Biraz Daha Büyüğü Olabilir. Bana Tavsiye Edebileceğiniz Güzel Bİr Oyuncu Mouse'si Var Mı?

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
ben razer basiliks v2 kullanıyorum kardeşimde rival300 vardı ve ona rağmen büyüktü mousum eğer bulabilirsen al diyorum mükemmel mouse
Optik Switch
20 000dpi

KS

berkturudu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
ben razer basiliks v2 kullanıyorum kardeşimde rival300 vardı ve ona rağmen büyüktü mousum eğer bulabilirsen al diyorum mükemmel mouse
Optik Switch
20 000dpi
Bi tanıdığım büyüklükten öte ağırlığı önemli dedi. Fakat elim büyük olduğu için mouse pad'i süpürmek istemiyorum. Basilisk v2 2500 TL birazcik bütçemi aşıyor. Basilisk v3 var onun hakkında bilginiz var mı?

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
Bi tanıdığım büyüklükten öte ağırlığı önemli dedi. Fakat elim büyük olduğu için mouse pad'i süpürmek istemiyorum. Basilisk v2 2500 TL birazcik bütçemi aşıyor. Basilisk v3 var onun hakkında bilginiz var mı?
vay be 2500 tl ha 1.5 sene öncesinde 450 tl den 300 tl ye düşmüştü öyle almıştım. Ama büyük ihtimalde stokları bittiği için o fiyata da çıkmıştır. Basilisk v3 te aynı kasaymış gibi duruyor bir farkının olacağını düşünmüyorum ama bir mağazada deneyimleyebiliyorsanız daha iyi olacaktır.

KS

berkturudu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
vay be 2500 tl ha 1.5 sene öncesinde 450 tl den 300 tl ye düşmüştü öyle almıştım. Ama büyük ihtimalde stokları bittiği için o fiyata da çıkmıştır. Basilisk v3 te aynı kasaymış gibi duruyor bir farkının olacağını düşünmüyorum ama bir mağazada deneyimleyebiliyorsanız daha iyi olacaktır.
Itopyaya Gidip Bir Bakma Planım Var. Fakat Oradaki Çoğu Mouse Genelde Aynı Markalar. Bir Yabancı forumda genelde herkes BenQ Zowie Serilerini Övüyor. Var mı Bilginiz?

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
Itopyaya Gidip Bir Bakma Planım Var. Fakat Oradaki Çoğu Mouse Genelde Aynı Markalar. Bir Yabancı forumda genelde herkes BenQ Zowie Serilerini Övüyor. Var mı Bilginiz?
Boyut olarak bir deneyimi olmadı ama kalitesi olarak çok iyi markalardır özellikle e spor da kullanılan tercihlerdir.

KS

berkturudu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Boyut olarak bir deneyimi olmadı ama kalitesi olarak çok iyi markalardır özellikle e spor da kullanılan tercihlerdir.
Birisi Asus Rog Keris Diye Bir Ürün Önerdi. Ama dpi tuşu vs altta olduğu için çok önerilmemiş onun hakkında var mı bilginiz?

aerowing

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Dostum, basilisk'in bütün serilerini öneririm. Basilisk X ve v2 olanını da kullandım. Kablosuzu daha kullanışlı geldi. Kasalar aynı, kullanımı çok rahattı. Bildigim kadarıyla v3'ü çıkmıştı. Bütçen varsa Basilisk Ultimate'e de bakabilirsin.

Mouse alırken el boyutu ile birlikte mouse'u tutuş şeklini de dikkate almanı öneririm.

fat88

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Öncelikle Herkese İyi Forumlar Dilerim. Arkadaşları Elim Büyük. Yıllardır Mouse Sıkıntısı Çekiyorum. Çok Uzun Zaman Önce Siyah Rival300s Aldım ve Memnundum Fakat Optiği Çizildi Orta Topu Bozuldu Yanındaki Yumuşak Plastik Destekler Düştü. Emekliye Ayırıp 2.elde Bir Tanıdığımdan Yine Beyaz Bir Rival 300s Çözdüm. Fakat Bununda Üstü vs Soyulmaya Ve Yine Yan Destekleri Delinmeye Başladı. Rival 300s Elime Tam Oturuyor. Belki Biraz Daha Büyüğü Olabilir. Bana Tavsiye Edebileceğiniz Güzel Bİr Oyuncu Mouse'si Var Mı?
Ben 1 yıldır Evga x17 kullanıyorum memnunum bakabilirsin.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
sabre pro alabılırsın ama sıfır fıyatları ucmus o ne oyle
glorıous model I, asus rog keris veya

v2x hypersspeed falan alabilirsin​

Son düzenleme:
KS

berkturudu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
2000 Tl Hocam

Hocam G502 Tavsiye etti bir tanıdığım Var mı bilginiz. Benimde Şuan Tercihim Razer'dan yana gibi ama

Bu arada Aktif Dpi Değiştiren Birisiyim. Ondan Dolayı Dpi Tuşu Üstte Olursa Çok İyi Olur
g502 dıyorlarsa dırekt model I al derım ben aktıf kullanıyorum cok tavsıye ederım elım bılekten orta parmak ucuna 18cm cuk oturuyor elıme urun bu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri