Elimde Eski Bir Laptop Var 6 Yillik Bunu Nasıl Hizlandıra Bilirim

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Baska ne yapmam gerek 240 gb ssd aslam 1 tb hdd nolcak yanında kullanabilirmiyim bide suanda laptop yanimda olmadigi icin hangi marka ram almam gerek
240gb ssd yeterli olur windowsu ssd ye kurarsiniz bide cogunlukla kullandiginiz uygulamalari vs hdd yaninda kullanabilirsiniz tabiki de. Ram ddr3 destekliyor daha detayli bakacagim

KS

ByUnity58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
240gb ssd yeterli olur windowsu ssd ye kurarsiniz bide cogunlukla kullandiginiz uygulamalari vs hdd yaninda kullanabilirsiniz tabiki de. Ram ddr3 destekliyor daha detayli bakacagim
Kaç gb ram almam gerek bazı ssdler uyumlu olmuyor hangi tur ssd almam lazım

Bide bunları yaptıktan sonra bazı popüler oyunları oynaya bilir miyim acaba

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866

hocam butür laptopların ramleri pahallı olur alcaksanız ikinci el alın ama bana soracak olursanız satıp üstüne biraz para koyup daha iyi 2. el bi laptop almak olur

KS

ByUnity58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hocam butür laptopların ramleri pahallı olur alcaksanız ikinci el alın ama bana soracak olursanız satıp üstüne biraz para koyup daha iyi 2. el bi laptop almak olur
Laptopta hasar var bazı yerlerinde o yuzden kolay kolay satılmaz suanlık bunu oyun icinde degilde ders icin kullanıcam ama ara sıra oyunda oynarım diye diyorum

Laptopta hasar var bazı yerlerinde o yuzden kolay kolay satılmaz suanlık bunu oyun icinde degilde ders icin kullanıcam ama ara sıra oyunda oynarım diye diyorum
Yazın zaten masaüstü pc alcam oyuzden simdilik kullanmak icin

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
128 GB SSD alıp Windowsu ona kurun çağ atlıyor laptop

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892

Ssd olarak bunu alip kullanabilirsiniz

Hocam ram olarak internette detayli bilgi bulamadim. 1x4 mu 2x2 mi bilmiyorum söküp bakma sansiniz var mi.
1x4 gb ise 8alirsiniz(destekliyorsa) 12gb olur. Ama tek slot 8destekliyor mu internette goremedim telefondan bakiyordum pc gecince detayli bakarim

KS

ByUnity58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ssd olarak bunu alip kullanabilirsiniz

Hocam ram olarak internette detayli bilgi bulamadim. 1x4 mu 2x2 mi bilmiyorum söküp bakma sansiniz var mi.
1x4 gb ise 8alirsiniz(destekliyorsa) 12gb olur. Ama tek slot 8destekliyor mu internette goremedim telefondan bakiyordum pc gecince detayli bakarim
Suanda elimde degil bilgisayar ama 1×4 diye biliyorum

Kendim sök tak yapalirim de isin ehli olsun diye bilgisayarcıya götürdüm 240 gb ssdye 600 lira diyor pahalı değil mi aslında kendim yaparımda babam koymuyor bozulur diye

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Suanda elimde degil bilgisayar ama 1×4 diye biliyorum

Kendim sök tak yapalirim de isin ehli olsun diye bilgisayarcıya götürdüm 240 gb ssdye 600 lira diyor pahalı değil mi aslında kendim yaparımda babam koymuyor bozulur diye
Hocam 500gb ssd 550tl bilgisayarciya goturmek hic mantikli degil 2 kat fazla fiyat soyluyor. Ssd alip 100tl ye taktirmak daha mantikli olur 350tl ssd 600diyor

KS

ByUnity58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam 500gb ssd 550tl bilgisayarciya goturmek hic mantikli degil 2 kat fazla fiyat soyluyor. Ssd alip 100tl ye taktirmak daha mantikli olur 350tl ssd 600diyor
Kendim takamaz mıyım bide benim bildiğim hdd yi çıkartmadan ssd takamiyoruz onu nasıl yapıyoruz acaba

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri