Elimdeki Gaming Kulaklıkları Nasıl Satarım?

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Arkadaşlar merhaba,

Elimde birçok kulaklık var(15 adet) bir kısmı alıp satmak için kuponla alındı bir kısmıda kulaklıklara olan ilgimden, sizden bunları elimden nasıl çıkaracağım konusunda yardım istiyorum birkaç forumda paylaştım ama düşük teklifler oluyor (AL-SAT) yapanlar tebelleş oldu başıma nerelerde paylaşmalıyım yardımcı olur musunuz ilk olarak 3 model var elimde bunlar
Sıfır kapalı kutu Void elite 7.1 USB Kart çıkarılabilir model 2 sene garantili. Kutu içeriği tam.
Corsair HS50PRO Yeşil CA-9011216-EU Sıfır cihaz garantisi bitmiş Kutu vs her şey var.
Cloud Alpha Kutu fatura tam temiz bir cihaz tüm içerikle verilecek.
bunları nerelerde paylaşmalıyım ve fiyat olarak ne eder sizce ?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    457.7 KB · Görüntüleme: 40
  • WhatsApp Image 2023-06-06 at 14.18.46.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-06 at 14.18.46.jpeg
    366.8 KB · Görüntüleme: 39
  • WhatsApp Image 2023-06-06 at 14.18.47.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-06 at 14.18.47.jpeg
    515.6 KB · Görüntüleme: 38
Moderatörün son düzenlenenleri:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Alpha hariç pek satılacak cihazlar değil, swarcow discord üzerinde ilan açabilirsiniz

KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Alpha hariç pek satılacak cihazlar değil, swarcow discord üzerinde ilan açabilirsiniz
Aksine bir teklif geliyor, görmen lazım ama al-sat yapanlar teklif yapıyor 1 2 yere attım ilan olarak, ama ciddi alıcı olacak nere atarım diye sormak istiyorum.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Arkadaşlar merhaba, elimde birçok kulaklık var(15 adet) bir kısmı alıp satmak için kuponla alındı bir kısmıda kulaklıklara olan ilgimden, sizden bunları elimden nasıl çıkaracağım konusunda yardım istiyorum birkaç forumda paylaştım ama düşük teklifler oluyor (AL-SAT) yapanlar tebelleş oldu başıma nerelerde paylaşmalıyım yardımcı olur musunuz ilk olarak 3 model var elimde bunlar
Sıfır kapalı kutu Void elite 7.1 USB Kart çıkarılabilir model 2 sene garantili. Kutu içeriği tam.
Corsair HS50PRO Yeşil CA-9011216-EU Sıfır cihaz garantisi bitmiş Kutu vs her şey var.
knk void elite bence 1500 eder
alpha eder aldığın fiyat kadar diğeri hakkında bilgim yok

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Aksine bir teklif geliyor, görmen lazım ama al-sat yapanlar teklif yapıyor 1 2 yere attım ilan olarak, ama ciddi alıcı olacak nere atarım diye sormak istiyorum.
İşte öyle ciddi alıcısı çıkmaz bunların 1000 dersin şaka gibi gelir sana 650 der

KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
knk void elite bence 1500 eder
alpha eder aldığın fiyat kadar diğeri hakkında bilgim yok
Bende 1600 istiyorum Void için hocam, cihaz tamamen kapalı kutu, fakat 1100 lira bandında teklifler geliyor 1400 geldi birkaç kez. Ama teklif yapanların sattığı şeyler hep kulaklık vs, alsatcılar belli.

İşte öyle ciddi alıcısı çıkmaz bunların 1000 dersin şaka gibi gelir sana 650 der
Katlıyorum size, Peki swarcow dediğiniz şey nedir, biraz daha açar mısınız konuyu.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bende 1600 istiyorum Void için hocam, cihaz tamamen kapalı kutu, fakat 1100 lira bandında teklifler geliyor 1400 geldi birkaç kez. Ama teklif yapanların sattığı şeyler hep kulaklık vs, alsatcılar belli.

Katlıyorum size, Peki swarcow dediğiniz şey nedir, biraz daha açar mısınız konuyu.
Dm bakın hocam.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053

yt kanalı ama sırf yan ekipman inceliyor

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Arkadaşlar merhaba, elimde birçok kulaklık var(15 adet) bir kısmı alıp satmak için kuponla alındı bir kısmıda kulaklıklara olan ilgimden, sizden bunları elimden nasıl çıkaracağım konusunda yardım istiyorum birkaç forumda paylaştım ama düşük teklifler oluyor (AL-SAT) yapanlar tebelleş oldu başıma nerelerde paylaşmalıyım yardımcı olur musunuz ilk olarak 3 model var elimde bunlar
sahibinden cok rahat satarsın 4 tane kulaklık sattım öyle fıyatı normal tutarsan alıcı cıkar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri