Elimdeki Para Ne Yapmalıyım

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Selam Dostlar,

3k falan param var alacak birşeyim kalmadı ve babamın işinde günlük 200 e çalışıyorum okul açılana kadar sizce paramı ne yapmalıyım ben dolara yatırmayı düşünüyorum ilerde lazımolur ama mobilden nerden yapabilirim yaşım 16

Moderatörün son düzenlenenleri:

aalkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kuyumcudan fiziki altın alabilirsin, ya da mobil bankacılıktan altın hesabı açıp alabilirsin. TR'de altın alınca da bir nevi dolar almış oluyorsun zaten. Yine de yatırım tavsiyesi değildir :)

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Kuyumcudan fiziki altın alabilirsin, ya da mobil bankacılıktan altın hesabı açıp alabilirsin. TR'de altın alınca da bir nevi dolar almış oluyorsun zaten. Yine de yatırım tavsiyesi değildir :)
Kendi adıma açabilir miyim yaşım 16

abuzer kömürcü

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Selam Dostlar,

3k falan param var alacak birşeyim kalmadı ve babamın işinde günlük 200 e çalışıyorum okul açılana kadar sizce paramı ne yapmalıyım ben dolara yatırmayı düşünüyorum ilerde lazımolur ama mobilden nerden yapabilirim yaşım 16
hayır yapabilirsin

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Doların da yıllık %10 civarı kendi enflasyonu var. O yüzden mala yatırım yapmak daha mantıklı.

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Doların da yıllık %10 civarı kendi enflasyonu var. O yüzden mala yatırım yapmak daha mantıklı.
Mal olarak neye yatırım yapabilirim sence

Arkadaşlar valoda gecepazarından nasıl ürün alınıyor bilen varmı saati falan varmı

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Altın yatırım yap. YTD

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
dolar al fakat bildigim kadarıyla bankalar 11e kadar hizmet veryor aralıkta bozdur teşekür etcen :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri