Başka bir şey bulamadım.https://www.gaming.gen.tr/urun/1903...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ işlemciyi i5 12400f yaparsanız 19.700₺ oluyor başka bir şey bakarım.
rtx istememin sebebi rx ler fazla hızlı ısınıyor yani ömürleri daha kısa gibi bana söylentiler geldi ilerki oyunları kaldırmaz gibisnden o yüzden ucuz dediler. bende tavsiye dinleyip rtx alayım dedim rtx bütce sınırı herhalde en az 25k gibiNeden RTX istediniz bilmiyorum ama RTX kart için az alternatif var. Bütçe sınırında olduğundan İncehesapta ilk linteki sistem alınabilir ama bütçeyi aşabiliyorsanız , incehesaptaki sisteme göre işlemci , anakart ve ekran kartı daha yüksek birde adaptör hediyesi var o yüzden gaminggen üzerindeki 2.linkteki sistem daha mantıklı.
İncehesap RTX 3060
![]()
GamingGen RTX 3060Ti
![]()
IMOLA-3060Ti / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Eğer RTX almaktan vazgeçerseniz RTX 3070 gücünde ve oyun tarafında yukarıdaki pc lerden daha iyi olan aşağıda paylaştığım sistem Cougar MX440 kasa seçilerek alınabilir.
![]()
Skygate | AMD Ryzen 5 9600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
rtx in daha iyi olduğunu çoğu amd fanı da kabul ediyor ama sizin sunduğunuz nedenden değil asus dual serisi rx ekran kartları ısınma sorunu yapmaz mesela aynı şekilde gigabyte gibi iyi markalar da yapmaz o tamamen ürün kalitesine bağlırtx istememin sebebi rx ler fazla hızlı ısınıyor yani ömürleri daha kısa gibi bana söylentiler geldi ilerki oyunları kaldırmaz gibisnden o yüzden ucuz dediler. bende tavsiye dinleyip rtx alayım dedim rtx bütce sınırı herhalde en az 25k gibi
rx6750 almayı düşünüyorum onda bir sıkıntı cıkarmı??rtx in daha iyi olduğunu çoğu amd fanı da kabul ediyor ama sizin sunduğunuz nedenden değil asus dual serisi rx ekran kartları ısınma sorunu yapmaz mesela aynı şekilde gigabyte gibi iyi markalar da yapmaz o tamamen ürün kalitesine bağlı
asus dual rx6750 nin farklı asus rog 6750 nin farklı xfx 6750 nin farklı msi 6750 hepsinin soğutma farklırx6750 almayı düşünüyorum onda bir sıkıntı cıkarmı??
Çıkmaz güzel gpu.rx6750 almayı düşünüyorum onda bir sıkıntı cıkarmı??
Kim söylemiş ise biraz boş söylemiş. Isınmalar markanın tasarımına göre değişir. "İleriki oyunları kaldırmaz o yüzden ucuz" kadar berbat ve fanlık yapılan bir cümle görmedim. Ne kadar cahil insan var. RTX 3060 ve 3060Ti dan daha güçlü olan kart neden ileride ki oyunları kaldırmasın ? 3060 Fiyatına alınan 6600XT bile ondan daha performanslı.rtx istememin sebebi rx ler fazla hızlı ısınıyor yani ömürleri daha kısa gibi bana söylentiler geldi ilerki oyunları kaldırmaz gibisnden o yüzden ucuz dediler. bende tavsiye dinleyip rtx alayım dedim rtx bütce sınırı herhalde en az 25k gibi
ASUS Radeon RX 6600 DUAL 8GB düşünüyorum bir sorun çıkmazsa bu ekran kartının sıcaklık değerleri normalmidir yanarmı değişeyimmi diye sormak isterim.Hocam nacizane bütçe 3070 bandı bir sisteme yetmediği sürece ben de AMD'nin fiyat performans konusunda daha iyi iş çıkaracağını düşünüyorum. Markaların kalitesine göre sıcaklık sorunu olabiliyor, bu Nvidia için de böyle, bazı 2060 modelleri alev alabiliyor tabiri caizse.
Tabiki tercih sizin ama almadan önce performans testlerini de izlemenizi tavsiye ederim. Kendim de bütçe el verirse duruma göre 6700xt geçmeyi düşünüyorum (fazla bütçe ayırıp 3070 e yükselmedigim sürece)
Sıcaklık değerleri iyi ama RX6600 sistem alacaksanız 6650XT şekilde indirimde Hyperion sistem var incehesapta. O da tercih edilebilir.ASUS Radeon RX 6600 DUAL 8GB düşünüyorum bir sorun çıkmazsa bu ekran kartının sıcaklık değerleri normalmidir yanarmı değişeyimmi diye sormak isterim.
Sorun olmaz hocam dilerseniz şu videoyu da ileteyim bı inceleyin :ASUS Radeon RX 6600 DUAL 8GB düşünüyorum bir sorun çıkmazsa bu ekran kartının sıcaklık değerleri normalmidir yanarmı değişeyimmi diye sormak isterim.