Öneri En Iyi Hava Akışına Ve Kaliteye Sahip Siyah Akvaryum Kasa Önerisi

kenji

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba arkadaşlar Siyah akvaryum kasa arıyorum hava akışı ve estetiği önemli bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
Aklımda olan tek model şuanlık
lian li o11 dynamic evo rgb

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Merhaba arkadaşlar Siyah akvaryum kasa arıyorum hava akışı ve estetiği önemli bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
Aklımda olan tek model şuanlık
lian li o11 dynamic evo rgb
bence bunu alın

üste sıvı sogutma takarsınız diye düşündüm. yana 3 intake alta 2 ıntake sola 1 egzoz takarsınız. totalde yan ve alt panelden temız hava gırer. sol ve ustten ısıyı dısarı atarsınız. fan onerım de bu ürün.

kasa fıyatı 5530 TL + 6 adet arctic fan ise toplam 3720 TL. toplam fıyat 9250 TL. sızın baktıgınız -fansız- kasadan 1400TL daha pahalı. hatta 1000TLgibi bir rakama nzxtden cikan fanlari satabilirsiniz. ordan da butce gelir. 400TL farkla 6 fanli harika bir kasaniz olur.

iyi forumlar.

bu da oneridigm kasanin toplanmis hali. (mr matt lee benım ıcın cok kiymetli bir builder :)

Son düzenleme:

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
bence bunu alın

üste sıvı sogutma takarsınız diye düşündüm. yana 3 intake alta 2 ıntake sola 1 egzoz takarsınız. totalde yan ve alt panelden temız hava gırer. sol ve ustten ısıyı dısarı atarsınız. fan onerım de bu ürün.

kasa fıyatı 5530 TL + 6 adet arctic fan ise toplam 3720 TL. toplam fıyat 9250 TL. sızın baktıgınız -fansız- kasadan 1400TL daha pahalı. hatta 1000TLgibi bir rakama nzxtden cikan fanlari satabilirsiniz. ordan da butce gelir. 400TL farkla 6 fanli harika bir kasaniz olur.

iyi forumlar.

bu da oneridigm kasanin toplanmis hali. (mr matt lee benım ıcın cok kiymetli bir builder :)

Bana sorduğunuza nazaran daha kompakt bir kasa. Arkadaşın önerdiği fanların değerleri de çok güzel. Arctic fanların kalitesini kendim kullandığım için biliyorum sessiz ve serin. Çok büyük kasalardansa bunun gibileri ben de daha çok seviyorum. matt lee nin videolarını da açıp keyif için izlerim arada çok güzel kasalar yapıyor.

KS

kenji

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bana sorduğunuza nazaran daha kompakt bir kasa. Arkadaşın önerdiği fanların değerleri de çok güzel. Arctic fanların kalitesini kendim kullandığım için biliyorum sessiz ve serin. Çok büyük kasalardansa bunun gibileri ben de daha çok seviyorum. matt lee nin videolarını da açıp keyif için izlerim arada çok güzel kasalar yapıyor.
şuan bende Nzxt h5 rgb flow edition var ama ben daha büyük bir kasa istediğim için değiştirmek istiyorum ondan dolayı hani akvaryum tarzı genis kasa tavsiyeniz varsa almak isterim

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
şuan bende Nzxt h5 rgb flow edition var ama ben daha büyük bir kasa istediğim için değiştirmek istiyorum ondan dolayı hani akvaryum tarzı genis kasa tavsiyeniz varsa almak isterim
O zaman önceki önerdiğim kasa gayet istekleriniz karşılar. Fan olarak muhtemelen rgbli fan istersiniz o yüzden fan önerisini değiştirelim. Sıvı soğutmada bütçe sınırınız olmadığını akıllara getirerek fanlar hakkında da aynı görüşe sahip misiniz onu sorayım.Yani estetik mi önemli fiyat performans olması mı. Ayrıca ekran kartına ne karar verdiniz meraktan soruyorum.

KS

kenji

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
O zaman önceki önerdiğim kasa gayet istekleriniz karşılar. Fan olarak muhtemelen rgbli fan istersiniz o yüzden fan önerisini değiştirelim. Sıvı soğutmada bütçe sınırınız olmadığını akıllara getirerek fanlar hakkında da aynı görüşe sahip misiniz onu sorayım.Yani estetik mi önemli fiyat performans olması mı. Ayrıca ekran kartına ne karar verdiniz meraktan soruyorum.
4070 ti super aldım
anakart asus b650e-f
fan konusunda da kaliteli olanı alacağım hava akışı önemli olduğu için onada bütçe ayırdım baya

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Üstteki p12 max önerisi çok iyi değerlere sahip ama 120mm'de bu değerlere sahip olmanın cezası gürültüdür, rgb'si de yok ayrıca. Benim kasamda rgbsiz fanlar var ama fish tank kasada rgbsiz fan güzel durmaz ve dediğim gibi gürültülü fanlara gerek yok o yüzden kendim almayacağım şeyi başkasına önermedim.
Benim önerim Arctic P14 PWM PST ARGB almanız. Ben arctic p12 pwm pst kullanıyorum boşta da oyunda da çok sessiz ve sistem normal bir sıcaklıkta çalışıyor, araştırdım baktım p14 pwm pst argb de aynı bunun gibi sessizmiş, değerleri de daha yüksek tabii ki üst model olduğu için.

Son düzenleme:

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Şimdi farkettim p14 140mm boyuta sahip, daha fazla 120mm argb kasa fanı araştırasım gelmedi o yüzden kasa fanını size bırakıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri