bence bunu alınMerhaba arkadaşlar Siyah akvaryum kasa arıyorum hava akışı ve estetiği önemli bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
Aklımda olan tek model şuanlık
lian li o11 dynamic evo rgb
Bana sorduğunuza nazaran daha kompakt bir kasa. Arkadaşın önerdiği fanların değerleri de çok güzel. Arctic fanların kalitesini kendim kullandığım için biliyorum sessiz ve serin. Çok büyük kasalardansa bunun gibileri ben de daha çok seviyorum. matt lee nin videolarını da açıp keyif için izlerim arada çok güzel kasalar yapıyor.bence bunu alın
![]()
NZXT H Series H6 Flow CC-H61FB-01 Siyah ATX Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
üste sıvı sogutma takarsınız diye düşündüm. yana 3 intake alta 2 ıntake sola 1 egzoz takarsınız. totalde yan ve alt panelden temız hava gırer. sol ve ustten ısıyı dısarı atarsınız. fan onerım de bu ürün.
kasa fıyatı 5530 TL + 6 adet arctic fan ise toplam 3720 TL. toplam fıyat 9250 TL. sızın baktıgınız -fansız- kasadan 1400TL daha pahalı. hatta 1000TLgibi bir rakama nzxtden cikan fanlari satabilirsiniz. ordan da butce gelir. 400TL farkla 6 fanli harika bir kasaniz olur.
iyi forumlar.
bu da oneridigm kasanin toplanmis hali. (mr matt lee benım ıcın cok kiymetli bir builder
şuan bende Nzxt h5 rgb flow edition var ama ben daha büyük bir kasa istediğim için değiştirmek istiyorum ondan dolayı hani akvaryum tarzı genis kasa tavsiyeniz varsa almak isterimBana sorduğunuza nazaran daha kompakt bir kasa. Arkadaşın önerdiği fanların değerleri de çok güzel. Arctic fanların kalitesini kendim kullandığım için biliyorum sessiz ve serin. Çok büyük kasalardansa bunun gibileri ben de daha çok seviyorum. matt lee nin videolarını da açıp keyif için izlerim arada çok güzel kasalar yapıyor.
O zaman önceki önerdiğim kasa gayet istekleriniz karşılar. Fan olarak muhtemelen rgbli fan istersiniz o yüzden fan önerisini değiştirelim. Sıvı soğutmada bütçe sınırınız olmadığını akıllara getirerek fanlar hakkında da aynı görüşe sahip misiniz onu sorayım.Yani estetik mi önemli fiyat performans olması mı. Ayrıca ekran kartına ne karar verdiniz meraktan soruyorum.şuan bende Nzxt h5 rgb flow edition var ama ben daha büyük bir kasa istediğim için değiştirmek istiyorum ondan dolayı hani akvaryum tarzı genis kasa tavsiyeniz varsa almak isterim
4070 ti super aldımO zaman önceki önerdiğim kasa gayet istekleriniz karşılar. Fan olarak muhtemelen rgbli fan istersiniz o yüzden fan önerisini değiştirelim. Sıvı soğutmada bütçe sınırınız olmadığını akıllara getirerek fanlar hakkında da aynı görüşe sahip misiniz onu sorayım.Yani estetik mi önemli fiyat performans olması mı. Ayrıca ekran kartına ne karar verdiniz meraktan soruyorum.