Bütçen nedirEn iyi hazır PC varsa linkini ata bilirmisiniz RDR2 ve pubg gibi oyunlar için PCtoplama hiç kafam çıkmaz ondan varsa link atabilirmisiniz?
daha bütçem yok PC ye bakıp ona gore birşeyler ayarlayacğım link varsa ata bilirmisiniz ben Azerbaycanlıyım sizdeki urunler bizde ucuza denk geliyo o yuzden en iyisini atın atabilirsenizBütçen nedir
95 100k civarı olurdaha bütçem yok PC ye bakıp ona gore birşeyler ayarlayacğım link varsa ata bilirmisiniz ben Azerbaycanlıyım sizdeki urunler bizde ucuza denk geliyo o yuzden en iyisini atın atabilirseniz
olşsun bizde gene ucuza geliyo95 100k civarı olur
sağolun beni idare eder alırım belkiEkli dosyayı görüntüle 19255Ekli dosyayı görüntüle 19256Ekli dosyayı görüntüle 19257Ekli dosyayı görüntüle 19258ELITE-4090 / AMD Ryzen 9 7950X3D / ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC 24GB OG / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-4090 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4090 ekran kartı ve AMD Ryzen 9 7950X3D işlemci ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Fan almayı unutmasağolun beni idare eder alırım belki
tamam bide monitor varmi oda bole en iyisini tercih ediyom bidaha eski fln almam artik fiyati pahali olsada en iyisi varmi ?Fan almayı unutma
https://www.gaming.gen.tr/urun/2511...uq-48-inc-138hz-01ms-oled-uhd-gaming-monitor/ bu nasil ?tamam bide monitor varmi oda bole en iyisini tercih ediyom bidaha eski fln almam artik fiyati pahali olsada en iyisi varmi ?
Cok iyi fps oynamiyacaksantamam bide monitor varmi oda bole en iyisini tercih ediyom bidaha eski fln almam artik fiyati pahali olsada en iyisi varmi ?
https://www.gaming.gen.tr/urun/2511...uq-48-inc-138hz-01ms-oled-uhd-gaming-monitor/ bu nasil ?
ben en cok hikayeli oyunlar oynuyacam bide yayin acicam ondan boyle iyi sistemler tercih ediyom bide kodlamayla ilgilenecegim icin fazla yer lazim oyun yapmak icin tercih ediyorumCok iyi fps oynamiyacaksan
Tmm o zaman al ama bir tane daha 2tb m2ssd gerekbilirben en cok hikayeli oyunlar oynuyacam bide yayin acicam ondan boyle iyi sistemler tercih ediyom bide kodlamayla ilgilenecegim icin fazla yer lazim oyun yapmak icin tercih ediyorum
saolun bakarim simdiTmm o zaman al ama bir tane daha 2tb m2ssd gerekbilir