Knkm Nvidia almasın bence rx6700xt al daha iyi performans alır işlemci iyi ama ekran kartını daha az vererek daha iyi performans alabilir15 16 k bütçeye hazır kasa olarak ne onerebilirsiniz monitörüm var Nvidia ekran kartı olarak
AMD kartlarda wattman hatası riski var bunu göze alıyorsan tabi ki RX6700XT alınırKnkm Nvidia almasın bence rx6700xt al daha iyi performans alır işlemci iyi ama ekran kartını daha az vererek daha iyi performans alabilir
![]()
GAMING-12400F / INTEL I5-12400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
GAMING-12400F oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Olmamış sanki kanka be. Anakart, ram markası falan ne onu anlayamadım baktığımda. Ferrari'yi eşeğe emanet etmiş bulunmazsın umarım.Trendyol hazirkasa - Google Alışveriş
www.google.com
lenovo legion monitör hepsiburada - Google Alışveriş
www.google.com
Şu ikisini sipariş ettim şimdi ama hayırlısı gelsinde bi paylaşırım nasıl olduğunu
Bence hemen sistemi iptal et hem kazık hem de PSU bombaya eş değer sistem komple sıkıntıya girebilir.Trendyol hazirkasa - Google Alışveriş
www.google.com
lenovo legion monitör hepsiburada - Google Alışveriş
www.google.com
Şu ikisini sipariş ettim şimdi ama hayırlısı gelsinde bi paylaşırım nasıl olduğunu
Kanka ciddimisinizBence hemen sistemi iptal et hem kazık hem de PSU bombaya eş değer sistem komple sıkıntıya girebilir.
Ciddiyim powerboost kasa kullanılmış içindeki PSU da aynı marka çok sıkıntı. Gaming gen deki sistemi al parça kalitesi çok çok daha iyiKanka ciddimisiniz
Kanka ben krediden alıyorum da gaminggende varmı kiCiddiyim powerboost kasa kullanılmış içindeki PSU da aynı marka çok sıkıntı. Gaming gen deki sistemi al parça kalitesi çok çok daha iyi
Monitör nasıl pekiCiddiyim powerboost kasa kullanılmış içindeki PSU da aynı marka çok sıkıntı. Gaming gen deki sistemi al parça kalitesi çok çok daha iyi
O sistem bu arada kingston 1 tb ve monitörle 19 bine geliyor alınır mı?Bence hemen sistemi iptal et hem kazık hem de PSU bombaya eş değer sistem komple sıkıntıya girebilir.
Taksit var alışveriş kredisi yokKanka ben krediden alıyorum da gaminggende varmı ki
Monitör nasıl peki
AlınırO sistem bu arada kingston 1 tb ve monitörle 19 bine geliyor alınır mı?
Kanka ben krediden alıyorum da gaminggende varmı ki
Monitör nasıl peki
Kanka iptal edemiyorum *** yaNiye sormadın ki buraya satın alırken?
Yunus kanka eyvallah her şey için çok çektin benden ya. Bir de bazı arkadaşlar 3060'ın ömrü kısa falan diyor doğruluğu var mı?Taksit var alışveriş kredisi yok
Monitör iyi
Alınır
1080p ultrada çok uzun götürmez orta-yüksek karışık da 3-4 yıl rahat giderYunus kanka eyvallah her şey için çok çektin benden ya. Bir de bazı arkadaşlar 3060'ın ömrü kısa falan diyor doğruluğu var mı?
Kanka ya valla iptal ettirmiyolar *** krediden odedikteTaksit var alışveriş kredisi yok
Monitör iyi
Alınır
OfyaKanka ya valla iptal ettirmiyolar *** krediden odedikte
Abi yorumlarında herkes 5 yıldız vermiş bir sürüde yorum vardiKanka ya valla iptal ettirmiyolar *** krediden odedikte
Ofya
Ne uyarısı veriyor ss atsana, bide müşteri temsilcisini ara sipariş no söyleyip iptal et.Kanka ya valla iptal ettirmiyolar *** krediden odedikte
Ofya
Abi yorumlarında herkes 5 yıldız vermiş bir sürüde yorum vardi
Kanka bizimkiler izin vermiyor ya bide o sitede alışveriş kredisiyle alinmiyorNe uyarısı veriyor ss atsana, bide müşteri temsilcisini ara sipariş no söyleyip iptal et.
bütçe yeterse müq olur https://www.qp.com.tr/qp-shadow-oyu...review&utm_source=youtube&utm_medium=pchocasiKnkm Nvidia almasın bence rx6700xt al daha iyi performans alır işlemci iyi ama ekran kartını daha az vererek daha iyi performans alabilir