- Tepki
- 1
Herkese merhabalar öncelikle size bir hikayemi anlatmak istiyorum bu hikaye şuan bile devam ettiği için biraz burkuğum lise 3 te sınıflarımız değişti alanlar yüzünden Bi kız grubu ile tanıştım 5li gruptu kız grubu sıcak kanlı ve espri seviyem yüksektir her neyse 1 yıl onlarla gül makara geçti 12.sınıfta biraz daha samimi oldum onlar ile ve aralarından 1 tanesine ilgi duymaya başladığımı fark ettim ama Bi yandan da üniversite sınavım var diye içime attım işte 2 haftalık Bi tatil oldu okulumuzda bende yazmaz diyordum ve dersimi çalıştım hep Bi gün baktım kendisi yazmış felan baktım biraz imalı konuşmaya başladı bende bu sefer hoşlanmaya başladım gerçekten değer verdiğini sandım baya Bi konuştuk ettik okulda da pozitiftik gerçekten yani arkadaşlıktan öte Bi ilişkimiz vardı dışarıdan görseniz sevgililer bu derdiniz Bi yandan dersime çalışıyordum Bi yandan da onla ilgileniyordum yazmayınca neden yazmıyorsun veya başka Bi kızla konuştuğumda sınıfta öyle olsun felan felan diyordu böyle 5-6ay devam etti çoğu konuşmamız hep yüz yüze idi mezuniyet günü dansa kaldırdım dans ettik sonra sınava girdik ettik ben 1 hafta konuşmadım kimse ile sonra kıza yazdım naber diye kız aşırı soğuktu arkadaş grubu unda etkisi olunca açıldım ben kız direk çok yakın ve sevdiğim Bi insansın arkadaşım olarak görüyorum seni daha ilerisi olmaz dedi bu lafı diyince gerçekten yani emek verdiğim çaba boşa gitmiş oldu çok üzüldüm arkadaşları ile konuşmayı kestiler benden geçenlerde yazdım nasılsın diye mesajıma 1-2 saat sonra cevap veriyor yani iyice soğuk benle bende bu durumda pek üstelemedim ama içimde hep o var aklım hep ona kayıyor sınav sonuçu açıklamış kendisi 512k yapmış ben 26k yaptım ama mezuna bırakınca 1 sene daha kendisi özel ünide okuyacak yani büyük abilerim ablalarım ne tavsiye verirsiniz yaşım daha 18