En Yüksek Performans Için Hangi Windows Sürümü?

iboiste

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam, Windows 10 güncel sürüm kullanıyordum fakat FPS vs bayağı düşüktü. Windows 8.1 geçtim ve her şey iyi güzel fakat Steam Riot gibi uygulamalar destegi kesmek üzere.
Ben de 2016 LTSB sürümlü Windows'u duydum, bu Windows sürümünü kurmalı mıyım ve fayda görür müyüm? Ve varsa 2016 LTSB 64 Bit el değilmemiş varsa link atabilir misiniz rica etsem?

Ufak sorum Şu En iyi performans için Hangi sürümü kurayım Belki 2019 ltsb de iyi olabilir sizce ne yapayım

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
En iyi performans ve uyumluluk sistem özelliklerinize bağlı demek daha doğru olur. LTSC & LTSB tarzı şeylerin modası pek yok hataları çıkabilir, üstüne +etkinleştirme, mavi ekran, gibi gibi şeyler yaşayabilirsiniz. İlla soft bir şey arıyorsanız eğer AtlasOS, ReviOS, GhostSpectre, gibi düşük sistemler için hazırlanmış kırpılmış sürümleri var. Pek önerilmez aslında bunlar lakin kullanan fazla güvenliği vb. az olan işletim sistemleridir kararınız sizin.

KS

iboiste

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
En iyi performans ve uyumluluk sistem özelliklerinize bağlı demek daha doğru olur. LTSC & LTSB tarzı şeylerin modası pek yok hataları çıkabilir, üstüne +etkinleştirme, mavi ekran, gibi gibi şeyler yaşayabilirsiniz. İlla soft bir şey arıyorsanız eğer AtlasOS, ReviOS, GhostSpectre, gibi düşük sistemler için hazırlanmış kırpılmış sürümleri var. Pek önerilmez aslında bunlar lakin kullanan fazla güvenliği vb. az olan işletim sistemleridir kararınız sizin.
Hocam inanki çok sıkıldım artk tek istediğim şey performans windows xp olsa onada razıyım zaten oynadıgım bi ets 2 roblox bi açarsa valorant iyi kötü oynayım yeter ben öyle sürümlerden anlamam şuan 2016 iniyor buna performans alırmıyım bunu söyleyin

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Hocam inanki çok sıkıldım artk tek istediğim şey performans windows xp olsa onada razıyım zaten oynadıgım bi ets 2 roblox bi açarsa valorant iyi kötü oynayım yeter ben öyle sürümlerden anlamam şuan 2016 iniyor buna performans alırmıyım bunu söyleyin
Anlıyorum sadece yazmış olduğunuz sürümleri eskiden kullandım, saydığım bazı hataları yaşadım, bu yüzden modlu işletim sistemlerinin örneklerini vermek durumunda kaldım. Normal Windows'a göre daha iyidir.

KS

iboiste

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anlıyorum sadece yazmış olduğunuz sürümleri eskiden kullandım, saydığım bazı hataları yaşadım, bu yüzden modlu işletim sistemlerinin örneklerini vermek durumunda kaldım. Normal Windows'a göre daha iyidir.
Hocam anladım bana şunu söyleyin i5 3. nesil 8gb ram amd radeon hd7600m özelliklere sahibim şuanda hangi işletim sistemini indirmemi önerirsiniz link atarsanız sevinirim

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Hocam anladım bana şunu söyleyin i5 3. nesil 8gb ram amd radeon hd7600m özelliklere sahibim şuanda hangi işletim sistemini indirmemi önerirsiniz link atarsanız sevinirim
Sisteminize göre Windows 8 ideal. Desteği olmadığı için Windows 10 eski sürümler ya da editlenmiş işletim sistemi kullanmanız seçenekleri dışında pek bir yolunuz yok.

Veya bunun gibi kendinize göre 30-40 dk uğraşıp temiz Windows 10 yapabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri