Epic Games 130 TL İndirim Kupon Kampanyası

zumzum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilenler vardır belki ama duymayanlar için paylaşmak istedim.

Epic Games 27 Şubat tarihine kadar Ayarlar kısmından ''E-postalara Abone Ol'' seçeneğini aktif hale getiren kullanıcılar için 199TL alt limitli 130 TL indirim kuponu tanımlıyor.

Bu kuponla birçok oyun gerçekten avantajlı bir fiyata denk geliyor. Dying Light 2, God of War düşünülebilecek oyunlar bence.

Bu konu altında birbirimize oyun önerisinde de bulunabiliriz diye düşünüyorum.

Örneğin benim aklımda RDR2 var yanına ekleyecek oyun bulmam gerekiyor. Hikâyeli kısmını çok uzun oynayacağımı düşünmediğim için direkt Online versiyonunu alarak yanına farklı oyunlar eklemeyi düşünüyorum. Ancak bana hitap edebilecek oyunlara henüz karar veremedim. Önerileriniz nelerdir?

Dipnot: RDR2 indirimi 10 Şubat tarihinde sona eriyor, almayı düşünen varsa kaçırmasın derim.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,031
zumzum' Alıntı:
Bilenler vardır belki ama duymayanlar için paylaşmak istedim.

Epic Games 27 Şubat tarihine kadar Ayarlar kısmından ''E-postalara Abone Ol'' seçeneğini aktif hale getiren kullanıcılar için 199TL alt limitli 130 TL indirim kuponu tanımlıyor.
Bu kuponla birçok oyun gerçekten avantajlı bir fiyata denk geliyor.
Dying Light 2 , God of War düşünülebilecek oyunlar bence.

Bu konu altında birbirimize oyun önerisinde de bulunabiliriz diye düşünüyorum.

Örneğin benim aklımda RDR2 var yanına ekleyecek oyun bulmam gerekiyor. Hikayeli kısmını çok uzun oynayacağımı düşünmediğim için direkt Online versiyonunu alarak yanına farklı oyunlar eklemeyi düşünüyorum. Ancak bana hitap edebilecek oyunlara henüz karar veremedim. Önerileriniz nelerdir?

Dipnot: RDR2 indirimi 10 Şubat tarihinde sona eriyor, almayı düşünen varsa kaçırmasın derim.

Mafia definitive edition tavsiye ederim.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Cvp: Epic Games 130 TL İndirim Kupon Kampanyası

Bende geçen hafta indirim kampanyasından Naraka satın almıştım. 4-5 oyun alınca da çok iyi indirime denk geliyor. Fakat Epic Games oyunlara bu kadar uğraştığı eforu şu launcher düzeltmek için uğraşsa daha çok oyuncu çekecek.

Ne Steam gibi oyunları direkt yedekten hızlı ve sorunsuz alabiliyoruz, ne de oyun güncellemeleri ve arayüz bugları adam akıllı çalışmıyor. Alırken baya düşünüyorum.

KS

zumzum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Epic Games 130 TL İndirim Kupon Kampanyası

OceanLaB' Alıntı:
Bende geçen hafta indirim kampanyasından Naraka satın almıştım. 4-5 oyun alınca da çok iyi indirime denk geliyor. Fakat Epic Games oyunlara bu kadar uğraştığı eforu şu launcher düzeltmek için uğraşsa daha çok oyuncu çekecek.

Ne Steam gibi oyunları direkt yedekten hızlı ve sorunsuz alabiliyoruz, ne de oyun güncellemeleri ve arayüz bugları adam akıllı çalışmıyor. Alırken baya düşünüyorum.

Maalesef ben de aynı fikirdeyim çok çok kötü diyemem ama bir steam değil. Geçen oyun silerken arayüzde sayfa kaydı kendi kendine yanlışlıkla ben de tıklamış bulundum anlık sonuç olarak başka oyunu sildim :huh:

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
RE: Cvp: Epic Games 130 TL İndirim Kupon Kampanyası

zumzum' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:

Maalesef ben de aynı fikirdeyim çok çok kötü diyemem ama bir steam değil. Geçen oyun silerken arayüzde sayfa kaydı kendi kendine yanlışlıkla ben de tıklamış bulundum anlık sonuç olarak başka oyunu sildim :huh:

Valla ben sürekli test yapmak için HDD'yi sistemden sisteme taşıdığım için, ne zaman Epic Games'e gelsem bela okuyorum. Steam direkt HDD'deki oyunları lap diye çekiyor. Gerçekten büyük hizmet :)

Butfudman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: Epic Games 130 TL İndirim Kupon Kampanyası

Tekrardan Paylaşım için teşekkürler. 
almış olduğum ürünler,World War ZRed dead redemption 2 
Horizon Zero Dawn

KS

zumzum

Stajyer Üye