Epic Oyun Fiyatları

Hasan inoyatov

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam epic de dying light 2 stat human 29.90€ diyor TL ile ne kadar oluyor güncel kurumu baz alıyor yoksa belli bir fiyatı varmi

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
steamda 175 tl eğer euro bazından alıyorsa steamdan alabilirsiniz - epic games hakkında bilgim yok

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
steamdan almak daha mantıklı bana mı öyle geliyor ama epic uygulama tasarımını beğenmedim ,

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
çoğu kişi epic sorun yaratıyor arayüz ve bağlantı olarak diyor ama bu zamana kadar aktif epic kullanıcısıyım hiçbir sorunla karşılaşmadım epic vs steam davasında da bu saatten sonra epic adamdır

trntrkmn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
çoğu kişi epic sorun yaratıyor arayüz ve bağlantı olarak diyor ama bu zamana kadar aktif epic kullanıcısıyım hiçbir sorunla karşılaşmadım epic vs steam davasında da bu saatten sonra epic adamdır
3 gündür epicden aldığım gta5 açmaya uğraşıyorum.rockstarla bağlantı sorunu var,steamda rdr2 sorunsuz çalışıyor

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
3 gündür epicden aldığım gta5 açmaya uğraşıyorum.rockstarla bağlantı sorunu var,steamda rdr2 sorunsuz çalışıyor
bende de gta5 var sorunsuz çalışıyor demek istediğim olay bu belirttiğim gibi çoğu kişinin aksine sorun yaşamadım aynı şekilde diğer oyunları da rahatça oynayabildim şimdiye dek

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri