banada böyle kötü geliyor genellikle FORUM amacı teknoloji ve sistemlerle ilgili gelipte kıyafet ayakkabı falan atanları anlamıyorum. evet fırsat ama alacagını düsünmüyorumHocam başlığa bakınca reklam veriyormuş gibi oldu.![]()
![]()
Bir şey olacağını zannetmiyorum, Adamın içinden gelmiş paylaşım yapmış sorun olmaz pek bu olay, Lakın bazıları çok abartıyor bu durumu koskocaman yazılmış '' PCHOCASI '' Diye buraya ilk geldiğim de biri '' Yemek Fırsatını '' Paylaşmıştı içimden dedim '' Oğlum Ne Alaka Lan Yemek Teknoloji Ürününde ''banada böyle kötü geliyor genellikle FORUM amacı teknoloji ve sistemlerle ilgili gelipte kıyafet ayakkabı falan atanları anlamıyorum. evet fırsat ama alacagını düsünmüyorum
Deme ama öyle önemli ben ekran kartımı cigkoftemsiz takamamBir şey olacağını zannetmiyorum, Adamın içinden gelmiş paylaşım yapmış sorun olmaz pek bu olay, Lakın bazıları çok abartıyor bu durumu koskocaman yazılmış '' PCHOCASI '' Diye buraya ilk geldiğim de biri '' Yemek Fırsatını '' Paylaşmıştı içimden dedim '' Oğlum Ne Alaka Lan Yemek Teknoloji Ürününde ''![]()
![]()
Sözüm bu arkadaşa değil okuyup yanlış anlamasın beni konuyu açan arkadaş.
yemek bence iyiBir şey olacağını zannetmiyorum, Adamın içinden gelmiş paylaşım yapmış sorun olmaz pek bu olay, Lakın bazıları çok abartıyor bu durumu koskocaman yazılmış '' PCHOCASI '' Diye buraya ilk geldiğim de biri '' Yemek Fırsatını '' Paylaşmıştı içimden dedim '' Oğlum Ne Alaka Lan Yemek Teknoloji Ürününde ''![]()
![]()
Sözüm bu arkadaşa değil okuyup yanlış anlamasın beni konuyu açan arkadaş.
Hayırlı sahurlar bu aradayemek bence iyi![]()