Ertelenen kargo ne zaman gelir?

Hasan_Enes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
AliExpress üzerinden 2022/4/20 tarihinde X5460 işlemci siparişi verdim ve bu ürün ertesi gün kargoya verildi. Verildi verilmesine kargonuz gecikti deyip tahmini teslimatı 10 Mayıs'tan 19 Mayısa uzattılar. bugün 27'si ve global cainiao 5 gündür aynı, AliExpress sitesi de aynı duruyor. bir PTT'de 2 kere güncelleme oldu ama oda 3 gündür aynı. PTT'den son yazan gönderi yurt dışına sevk edildi demesi bekliyorum hala daha. kaç güne gelir acaba, bayram tatiline takılacağı belli oldu ama tatille beraber kaç günde geçer elime ürün?

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Hocam o güncellemeler ürün tr geldikten sonra devam etmiyor. PTT bilgi vermedigi için aliexpresse adamlar da giremiyor haliyle. Bence siz PTT arayıp takip numarası ile sorun ürünü öyle kolay olur.

Ayrıca 3 gündür güncelleme yoksa kesin TR'de dagitim için ya bekliyor, ya da dağıtıma çıktı. Bende de oluyordu hep aynı durumu yaşıyordum.

KS

Hasan_Enes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam o güncellemeler ürün tr geldikten sonra devam etmiyor. PTT bilgi vermedigi için aliexpresse adamlar da giremiyor haliyle. Bence siz PTT arayıp takip numarası ile sorun ürünü öyle kolay olur.

Ayrıca 3 gündür güncelleme yoksa kesin TR'de dagitim için ya bekliyor, ya da dağıtıma çıktı. Bende de oluyordu hep aynı durumu yaşıyordum.
En son China Post ürünü PTT'ye teslim etti gibi duruyor ve en son girilen işlem (Çin (Yurt Disi), Yurtdışına Ürün Gönder (EDI tarafından alınan) bu ve bu işlem 26'tısında girildi hala beklemedeyim gümrük vergisi hala belli değil tesliat adreside belli değil bakmak isterseniz takip kodum RG000568940CN-PR232269602YP İlk kod sonradan Yanwenden aldığım ikincisi ilk verilen kod

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri