Soru Eski Bilgisayarda Kullanılan Flash Bellek Yeni Bilgisayar İçin Riskli Mi?

Rahmann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, bir sorum olacak.

Daha önce kullandığım bir dizüstü bilgisayarım vardı. Bu bilgisayara USB flash bellek takarak sadece fotoğraf kopyalıyordum. Flash belleğe hiçbir program, dosya, kurulum veya .exe gibi şeyler aktarmadım; yalnızca resimler vardı.
Bilgisayarda virüs olup olmadığını bilmiyorum, ancak bu bilgisayarı yaklaşık 3–4 yıldır kullanıyordum.
Şimdi yeni bir bilgisayar aldım. Bu flash belleği yeni bilgisayara takıp sadece fotoğraflara bakarsam veya kopyalarsam, virüs yeni bilgisayara bulaşır mı?

Bu konuda bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
Merhaba,
USB falash bellek önceki dizüstünde sorunsuz kullanmışsınız. Zararlı yazılım, virüs belirtisine dair herhangi bir anormallik belirtisi vermemiş.
İkincisi:, sizin özel usb niz, başka birinin, pc sinde vb kullanılmamış. Buralardan gelebilecek bir virüs almamış...ihtimal dahilinde olabiliyor bu durum

Bu yüzden gönül rahatlığı ile tam kapasite, sadece fotolara bakmak dışında da kullanabilirsiniz.
Yeni PC de defender mi var. Sağ tık tara da diyebilirsiniz. USB yi takınca otomatik taramazsa.....

KS

Rahmann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,
USB falash bellek önceki dizüstünde sorunsuz kullanmışsınız. Zararlı yazılım, virüs belirtisine dair herhangi bir anormallik belirtisi vermemiş.
İkincisi:, sizin özel usb niz, başka birinin, pc sinde vb kullanılmamış. Buralardan gelebilecek bir virüs almamış...ihtimal dahilinde olabiliyor bu durum

Bu yüzden gönül rahatlığı ile tam kapasite, sadece fotolara bakmak dışında da kullanabilirsiniz.
Yeni PC de defender mi var. Sağ tık tara da diyebilirsiniz. USB yi takınca otomatik taramazsa.....
Anladım. Teşekkür ederim bilginiz için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri