Yardım Eski Monitörü Kullanmak

keremmms

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Selamlar,

m*l kafam 4080 lı sistem topladım gelmeyen sadece 2 3 parça kaldı

Ben monitörü tamamen unutmuşum bütçem de yok monitör alamam

Aklımda bi fikir var bugün 6 7 bin tl bütce ekipmanlara ayırmıştım sadece kulaklığı aldım iade edebilirim

Acaba iade etmeyip her seyi aldıktan sonra 1 2 ay bekleyip monitor mu almaliyim yoksa iade edip üstüne 1 2 bin tl ekleyip monitor mu almaliyim ?

iade etmeyip beklersem eski monitörümü bağlamak için dönüştürücüye falan ihtiyac var mı ?

Selam,

m*l kafam 4080 lı sistem topladım gelmeyen sadece 2 3 parça kaldı

Ben monitörü tamamen unutmuşum bütçem de yok monitör alamam

Aklımda bi fikir var bugün 6 7 bin tl bütce ekipmanlara ayırmıştım sadece kulaklığı aldım iade edebilirim

Acaba iade etmeyip her seyi aldıktan sonra 1 2 ay bekleyip monitor mu almaliyim yoksa iade edip üstüne 1 2 bin tl ekleyip monitor mu almaliyim ?

iade etmeyip beklersem eski monitörümü bağlamak için dönüştürücüye falan ihtiyac var mı ?
1 2 ay içinde monitörlerde fiyat artisligi cok olur mu

Up

Son düzenleme:

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
KS

keremmms

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Ekipmanları alma.
Ekipman bütçesine 1-2 ekle ve bunu al.

Bu süre içerisinde eski ekipmanlar ile idare et.

işte eski ekipman yok :D hepsini attım çok kötüydü mecburen toplam 500 gibi biseye idarelik mouse klavye alsam yeter umarım bulabilirim.

KS

keremmms

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Tamamdır bu monitör bu fiyat bandında en iyilerden sanırsam başka model araştırmama gerek var mı

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Tamamdır bu monitör bu fiyat bandında en iyilerden sanırsam başka model araştırmama gerek var mı
Bütçeniz deki en iyisi o. Çıkabilirsen bu var.
Yalnız ful FPS oyunu için alıyorsan monitörde biraz overshoot var. Rahatsız edebilir.

KS

keremmms

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bütçeniz deki en iyisi o. Çıkabilirsen bu var.
iMkansız ama anca ekipmanları aldıktan 1 2 ay sonra alabilirim. Msi iyi şu an teşekkurler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri