- Tepki
- 0
evet beyler bayanlar. yine çılgınca bir proje ile karşınızdayım.
şimdi benim 2007 eylül de aldığım eski kurt vestel masaüstü pc'im var. evde yatıyor. ne zamandır çalışmıyordu.
geçen bir iki kurcaladım özlemişim. zamanında az metin2, call of duty, crysis, nfs, prince of persia, assassin's creed oynamadık. O kadar kahrımızı çekip bizi can sıkıntısından kurtaran YAŞLI KURDU yenilemeyi düşünüyorum ancak:
bu pc bana vista olarak gelmiş olup sürekli donuyordu mecbur xp ye çevirttik. anakartı eski model olduğundan tanımıyor dediler.
7de yükleyemedim. neler yapabiliriz.
özellikler:
cpu: core 2 quad q6600
gpu: nvidia geforce 8500 gt 512mb
ram: 2gb ddr2 1+1
anakart: foxconn modelini tam bilmiyorum.
işte 2007 yılında 2000 tl ye aldığım bir pc.
şuanda çalışıyor. cod modern warfareyi kasmadan oynayabiliyorum. ram arıza yaptı şuan 1gb ram var ama kasmadan oynuyorum.
önerisi olanları şu tarafa alalım bir iki geyik yapalım beyler.

şimdi benim 2007 eylül de aldığım eski kurt vestel masaüstü pc'im var. evde yatıyor. ne zamandır çalışmıyordu.
geçen bir iki kurcaladım özlemişim. zamanında az metin2, call of duty, crysis, nfs, prince of persia, assassin's creed oynamadık. O kadar kahrımızı çekip bizi can sıkıntısından kurtaran YAŞLI KURDU yenilemeyi düşünüyorum ancak:
bu pc bana vista olarak gelmiş olup sürekli donuyordu mecbur xp ye çevirttik. anakartı eski model olduğundan tanımıyor dediler.
7de yükleyemedim. neler yapabiliriz.
özellikler:
cpu: core 2 quad q6600
gpu: nvidia geforce 8500 gt 512mb
ram: 2gb ddr2 1+1
anakart: foxconn modelini tam bilmiyorum.
işte 2007 yılında 2000 tl ye aldığım bir pc.
şuanda çalışıyor. cod modern warfareyi kasmadan oynayabiliyorum. ram arıza yaptı şuan 1gb ram var ama kasmadan oynuyorum.
önerisi olanları şu tarafa alalım bir iki geyik yapalım beyler.