Benim modem odada duruyor yeşil renkli CAT5 kablo ile bağlı kablo kısa modemi salona almak istiyorum. Çünkü diğer odalarda çekmiyor internette Ethernet kablo uzatma aparatı buldum. Acaba bunu alsam işe yarar mı?
Sorun olmaz, benzer bir ürün kullanıyorum hatta dün bir adet daha sipariş verdim. Kayıp, kesinti yaratmıyor. Ugreen iyi markadır ama daha ucuza da bulunur. Ben 75 e aldım ama son 1 üründüBenim modem odada duruyor yeşil renkli CAT5 kablo ile bağlı kablo kısa modemi salona almak istiyorum. Çünkü diğer odalarda çekmiyor internette Ethernet kablo uzatma aparatı buldum. Acaba bunu alsam işe yarar mı?
ugreen marka aldım 50 TL ye bir ucuna cat5 kablo diğer ucuna da cat6 kablo bağlanacak umarım çalışırSorun olmaz, benzer bir ürün kullanıyorum hatta dün bir adet daha sipariş verdim. Kayıp, kesinti yaratmıyor. Ugreen iyi markadır ama daha ucuza da bulunur. Ben 75 e aldım ama son 1 üründüAşağıdaki de iş görür. Ben metalinden aldım.
Ürün Link
Sorun olmaz.ugreen marka aldım 50 TL ye bir ucuna cat5 kablo diğer ucuna da cat6 kablo bağlanacak umarım çalışır
kablo var bende onu takacağımKaç metre kablo lazım, mahalle bilgisayarcısına yaptırsan daha ucuza gelebilir.
Kablo ek boncuğu alıp ekleme de yapabilirsin daha ucuza gelir.