Soru Ethernet Kablosu

Bursalı1616

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bilgisayar için ethernet kablosu arıyordum İnternet hızım düşük (16mbps) fakat yıllarca götürüp Bi sıkıntı çıkarmaması için kaliteli Bi kablo arıyorum, bi kablo buldum sizce nasıl

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Bilgisayar için ethernet kablosu arıyordum İnternet hızım düşük (16mbps) fakat yıllarca götürüp Bi sıkıntı çıkarmaması için kaliteli Bi kablo arıyorum, bi kablo buldum sizce nasıl

bunu öneririm hocam bende kullanıyorum. https://www.hepsiburada.com/hq-spee...-kablosu-10-mt-p-HBV00000N1KMP?magaza=bisıfır

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518

Merhaba yalnız kabloyla iş bitmiyor, yani istediğiniz kabloyu alınca hızınızda yükselmiyor, ISS yani interneti size sağlayan kurumun, size verdiği ve hali hazırda kullandığınız hız ne ise onu alırsınız.

KS

Bursalı1616

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba yalnız kabloyla iş bitmiyor, yani istediğiniz kabloyu alınca hızınızda yükselmiyor, ISS yani interneti size sağlayan kurumun, size verdiği ve hali hazırda kullandığınız hız ne ise onu alırsınız.
Onu biliyorum hocam 😁 ilerde yükseltme yaparsam Bi sıkıntı çıkarmaması için kaliteli bişe arıyordum

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
benim attığıma bakabilirsiniz hocam. 100mbps alıyorum ping sabit. 10mt kullanıyorum
Ev kullanımı için eğip bükmeden kullanılabilir, yani ömürlük değil ama fiyatı iyi duruyor. Orada kullanıcı yorumları var, 1 yıldızdan 5 yıldıza, açıp okuyun değerlendirin duruma göre ve bazı kullanıcılar cat 6 yerine cat5e yollamış, aldığınız satıcıya da dikkat edin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri