Fozy Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 18 Şub 2023 Mesajlar 20 Tepki 1 1 Kas 2023 #1 ETS2'de hız sınırı kaldırmak istiyorum youtube'da bazı videolar izledim ancak bende böyle gözüküyor çözümünü bilen var mı ? Ekli dosyalar resim_2023-11-01_205246414.png 1.2 MB · Görüntüleme: 10
ETS2'de hız sınırı kaldırmak istiyorum youtube'da bazı videolar izledim ancak bende böyle gözüküyor çözümünü bilen var mı ?
Storagon Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 13 May 2023 Mesajlar 642 Tepki 92 1 Kas 2023 #2 Fozy' Alıntı: ETS2'de hız sınırı kaldırmak istiyorum youtube'da bazı videolar izledim ancak bende böyle gözüküyor çözümünü bilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Varsayılanlara dön diyip tekrardan hız sınırlayıcısının tikini kaldırmayı dener misiniz
Fozy' Alıntı: ETS2'de hız sınırı kaldırmak istiyorum youtube'da bazı videolar izledim ancak bende böyle gözüküyor çözümünü bilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Varsayılanlara dön diyip tekrardan hız sınırlayıcısının tikini kaldırmayı dener misiniz