Ev Internet Önerileri Rica

ÖmerOsman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba arkadaşlar,

Şu anda evimde kullanmış olduğum internet türksat kablonet 2.4g ve 5g olmak üzere 2 hız seçeneği mevcut fakat 5g’ye bağlanabilmem için modemin yanında veya yakınında olmam gerekiyor 2.4g’ye bağlandığımda da aşırı derece de hız kaybı sosyal medya da gönderileri ve storyleri geç görüntüleme, donma meydana geliyor ve taahhütüm ise 1 ay sonra bitiyor yeni faturalama ücreti de bi hayli yüksek. Sizin önerebileceğiniz bir ev internet sağlayıcısı varsa benimle paylaşmanızı rica ederim.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Merhaba arkadaşlar,

Şu anda evimde kullanmış olduğum internet türksat kablonet 2.4g ve 5g olmak üzere 2 hız seçeneği mevcut fakat 5g’ye bağlanabilmem için modemin yanında veya yakınında olmam gerekiyor 2.4g’ye bağlandığımda da aşırı derece de hız kaybı sosyal medya da gönderileri ve storyleri geç görüntüleme, donma meydana geliyor ve taahhütüm ise 1 ay sonra bitiyor yeni faturalama ücreti de bi hayli yüksek. Sizin önerebileceğiniz bir ev internet sağlayıcısı varsa benimle paylaşmanızı rica ederim.
Altyapı sorgulamaniz kaç mbps çıkıyor? Altyapı vdsl mi fiber mi? Sizin modem biraz ölmüş gibi. Alabileceğiniz hıza göre firma bakmak en mantıklısı.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Altyapı sorgulamaniz kaç mbps çıkıyor? Altyapı vdsl mi fiber mi? Sizin modem biraz ölmüş gibi. Alabileceğiniz hıza göre firma bakmak en mantıklısı.
altyapı nasıl sorguluyoruz

KS

ÖmerOsman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Şuan kullandığım intette 100 mbps fakat anlaşma gereği akşam 7’den sonra 25’i geçmiyor farklı internet firmalarına baktım en fazla 68 mbps ile türknet var

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
altyapı nasıl sorguluyoruz
Altyapı sorgulama yazın internete, netspeed ve türknetin siteleri uygun.

Şuan kullandığım intette 100 mbps fakat anlaşma gereği akşam 7’den sonra 25’i geçmiyor farklı internet firmalarına baktım en fazla 68 mbps ile türknet var
Altyapı türünüz ne peki şuan kablonette? Kablonet tam olarak nerden hizmet veriyor anlamış değilim. Bir bakıyorum çanak antenden veriyorlar, bir bakıyorum başka bisey. Turknet 68 gösteriyorsa ve eğer siz test ettiğinizde kayıpsız 100mbps alıyorsanız bu kablo net başka bir yerden geliyor yine.

Son düzenleme:

pena

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
millenicom kullanıyorum memnunum

canerX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Yıllardır Netspeed kullanıyorum memnunum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri