Ev Internet Yenileme

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Selamlar 2 yıllık ev internetimin süresi 20 gün sonra bitiyor türk Telekom dan almıştım şimdi fiyatlar uçuyor sizce nereden almak mantıklı ve uygun olur ?

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Fiyatlar hepsinde yükseliyor. O nedenle bence en mantıklısı altyapı kimin ise oradan hizmet almak. Örneğin superonline fiber altyapısı varsa, superonline almak daha mantıklı, hem hız açısından daha rahat oluyor, hem de bir problem olduğu zaman kendi altyapıları olduğu için daha hızlı müdahele ediyorlar.

Turktelekom'un hizmetinden fiyat dışında memnunsan hiç değiştirme bence. x sağlayıcıya geçtiğinde sorunlar yaşayıp mağdur olmaktan iyidir. Ayrıca çevrenizde komşunuz vs varsa onlara da sorabilirsin. Hangisini kullanıyorlar ve sorun yaşıyorlar mı diye. Eğer sorun yaşamadıkları daha ucuz bir sağlayıcı varsa ona geçersin.

HASMET89

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Selamlar 2 yıllık ev internetimin süresi 20 gün sonra bitiyor türk Telekom dan almıştım şimdi fiyatlar uçuyor sizce nereden almak mantıklı ve uygun olur ?
Hocam merhabalar türkiyede ki intetnet servis sağlayıcılarının neredeyse tamamını kullandım. Biraz özet geçiyim çünkü bende bu dertlerden çok muzdarip oldum başlığı görünce fikirlerimi de paylaşıyım dedim.
Vodafon Net: Hizmeti ve alt yapısı felaket derece kötü
Türk Telekom: Size söylenen hızı asla vermezler alt yapıları yaygın olmasına rağmen düzeltme yapmazlar
Türknet: Kampanyaları iyi çünkü taahütsüz ve istediğin zaman çayama bedeli vermeden çıkabilirsin aynı zaman da upload ve download eşit hızda veriliyo bu çok iyi ancak şöyle bir sorun var internetin gitti zaman hemen sorun giderilemiyor karşında arayabileceğin bir müşteri temsilcisi yok, sadece uygulama üzerinden mesaj atıyosun onlar sana geri dönüyor ve bu işlem uzun sürebilir.
TURKCELL SUPER ONLINE: Şuan a kadar kullandığım ve en stabil servis sağlayıcılarından biri. Şuan evimde 1000 mbps download 50 mbps upload Giga Fiber kullanıyorum ve çok memnunum. Herhangi bir problemde hemen işimi çözebiliyorum. Ancak Stabil internet istiyorsan ye TÜRKNET yada SÜPER ONLİNE nı tercih etmelisin.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Superonline turknet e oranla pahalı geliyor bende turknet düşünüyorum herkes memnun sadece sorun olduğu zaman dediğiniz gibi karşıda bir sorun çözücü kişi bulamamak sorun olur gibi

Phatix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Superonline turknet e oranla pahalı geliyor bende turknet düşünüyorum herkes memnun sadece sorun olduğu zaman dediğiniz gibi karşıda bir sorun çözücü kişi bulamamak sorun olur gibi
Fiber 100 MBPS 200'e kullanıyorum SuperOnline'da fakat güncel fiyatlarını bilmiyorum.

decameron09

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
GıbırNET

GIBIR neti kullanıyorum 240 tl 100 mps daha uygunu bulan varsa 100 mbps paylasırsa sevınırım uzun suredır kullanıyorum bı sorun yasamadım

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
İşte artık maalesef bu fiyatlar yok geçen gördüm 32 mbps bile olmuş 450 TL falan

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
Superonline 10 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum. Her sıkıntıda (benden kaynaklı veya değil) karşımda ilgili kişiyi bulabildim. modem eskidi yenilendi. kablo koptu değiştirildi. İnternet hızında da nadir zamanlar dışında sorun yaşamadım. Gayet memnunum

decameron09

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
referans kodumla gıbırnete gelırsenız 20 tl daha ındırım yapıyor hem ben hem karsı taraf 20 tl ındırımlı kullanıyor faturaları duzenlı odedıgınız taktırde

ref kodum: GGTGKS69SO

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
97
Hocam yaklaşık 4.5 senedir türknet kullanıcısıyım 6 farklı şehirde deneyimleme imkanım oldu hepsinde de TT altyapısı ile hizmet aldım kendi alt yapısı olan bölgelerde muazzam bir performansı var. TT altyapısı kullandığı yerlerde eğer alt yapı iyiyse (bütün İSS ler için geçerli bu) hem çok iyi hizmet hemde kaliteli bir deneyim yaşarsanız gerek müşteri hizmetleri ilgi alaka gerek sorun çözme ( sorununuza hakim olup düzgün bilgiler verirseniz çok hızlı çözüme kavuşturabiliyorsunuz) alabileceğiniz en kaliteli hizmeti almış olursunuz FP diyebiliriz yani tavsiyem alt yapınız ise bu İSS den şaşmayın.
Naçizane Refernas kodum: KKY60QI65BHP

decameron09

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
benım burda tt nın altyapısı var daha once tt kullanıyordum sonra fıyatlar yukselınce arkadaslar tavsıyesı uzerıne gıbırnete gectım gene aynı net baska saglıyıcı hemde f/p fıyat

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Kullandığım netin daha 20 günü var bitime yakın turknet düşünüyorum ama duruma göre bir seçim yapacağım teşekkür ederim yorumlar için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri