Evet arkadaşlar başlıkta belirtigim gibi kardesim minecraft oynuyor normal w'ye basıyorum bi kosuyor bi duruyor fln bisiler oluyor nolur yardım edin :-/ :s
OceanLaB' Alıntı:Sadece Minecraft'ta mı oluyor yoksa genelde mi ?
OceanLaB' Alıntı:Oyunun ayarlarına girip tuş kombinasyonunu farklı bir tuş ile değiştir. Sonra kaydet de oyuna dön. Aynı sorunu tekrar yapıyorsa farklı bir tuş ile çakışıyor olabilir. Yapmıyorsa tekrardan W tuşuna geri al düzelmesi gerekiyor..
furkanceyln47' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:Oyunun ayarlarına girip tuş kombinasyonunu farklı bir tuş ile değiştir. Sonra kaydet de oyuna dön. Aynı sorunu tekrar yapıyorsa farklı bir tuş ile çakışıyor olabilir. Yapmıyorsa tekrardan W tuşuna geri al düzelmesi gerekiyor..
Reis yaptım suan baska tusla degistim sıfırladım ettim aynı sorun devam![]()
OceanLaB' Alıntı:Oyunun ayarlarına girip tuş kombinasyonunu farklı bir tuş ile değiştir. Sonra kaydet de oyuna dön. Aynı sorunu tekrar yapıyorsa farklı bir tuş ile çakışıyor olabilir. Yapmıyorsa tekrardan W tuşuna geri al düzelmesi gerekiyor..
expert' Alıntı:Klavye de sıkıntı var o başka bir klavye dene
hunkar dogan' Alıntı:kardeşim o kalvye ile alakalı değil oyun ile alakalı klavyeyi iade etme bnce oyunla alakalıdır klavyede bi sıkıntı yoktur
expert' Alıntı:1 oyunda yapıyorsa oyun 2 oynda yapıyorsa klavyede sorun var demektir
furkanceyln47' Alıntı:hunkar dogan' Alıntı:kardeşim o kalvye ile alakalı değil oyun ile alakalı klavyeyi iade etme bnce oyunla alakalıdır klavyede bi sıkıntı yoktur
verdim bile talebi üzdü beni hem csde yapıyor hemde minecraftta fakat zulada herhangi bir sorun yok araştırdığımda bozuk yazmış geneli lanet olası klavye "EVEREST PİŞMANLIKTIR" - "EVEREST ALMAYIN,ALDIRMAYIN!"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hunkar dogan' Alıntı:furkanceyln47' Alıntı:verdim bile talebi üzdü beni hem csde yapıyor hemde minecraftta fakat zulada herhangi bir sorun yok araştırdığımda bozuk yazmış geneli lanet olası klavye "EVEREST PİŞMANLIKTIR" - "EVEREST ALMAYIN,ALDIRMAYIN!"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kardesim burda everesti kotulemene gerek yok klavye bazen hatali cikabilir ve bazi internet siteleri 2.el satiyolar
yakinkursat' Alıntı:furkanceyln47' Alıntı:Sıfırdı kardeşim garantisi bile vardı.
herkes istediğini söylemekle özgür yeter ki insanlara rahatsızlık verecek, argo, küfürlü konuşma olmasın. Herkes düşüncelerini paylaşabilir. Bunda bir sakınca yok. Fakat teknoloji tamamen şans işi oldugunu da unutmamak lazım.
Lightning' Alıntı:hiç uğraşma aldığın yere böyle böyle sorunu var de ben bunu iade etmek istiyorum de eğer almazlarsa direk dilekçe ile tüketici hakları mahkemesine gideceğini söyle yanında velinle birlikte git hakkını ara