Everest KB-R01 w Tuşu (oyunda takılıp duruyor)

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet arkadaşlar başlıkta belirtigim gibi kardesim minecraft oynuyor normal w'ye basıyorum bi kosuyor bi duruyor fln bisiler oluyor nolur yardım edin  :-/  :s

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: EVEREST KB-R01 W TUŞU (oyunda takılıp duruyor)

OceanLaB' Alıntı:
Sadece Minecraft'ta mı oluyor yoksa genelde mi ?

Sadece minecraftta yapıyor

Fakat zula fln oynadıgımda herhangi bir sorun goremiyorum. Boyle kosuyor duruyor kafayı yiyor w'ye basınca.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416

Oyunun ayarlarına girip tuş kombinasyonunu farklı bir tuş ile değiştir. Sonra kaydet de oyuna dön. Aynı sorunu tekrar yapıyorsa farklı bir tuş ile çakışıyor olabilir. Yapmıyorsa tekrardan W tuşuna geri al düzelmesi gerekiyor..

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

OceanLaB' Alıntı:
Oyunun ayarlarına girip tuş kombinasyonunu farklı bir tuş ile değiştir. Sonra kaydet de oyuna dön. Aynı sorunu tekrar yapıyorsa farklı bir tuş ile çakışıyor olabilir. Yapmıyorsa tekrardan W tuşuna geri al düzelmesi gerekiyor..

Reis yaptım suan baska tusla degistim sıfırladım ettim aynı sorun devam :)

furkanceyln47' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:

Reis yaptım suan baska tusla degistim sıfırladım ettim aynı sorun devam :)

Oyundan kaynaklı olması lazım diye dusunuyorum diger oyunlarda sorun yok klavye gayet iyi calisiyor cunki :)

E

expert

Guest

Oyunu yeniden yükle bro

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

OceanLaB' Alıntı:

Abi suan csgodada öyle yapıyor nolur yardım et :(

E

expert

Guest

Klavye de sıkıntı var o başka bir klavye dene

hunkar dogan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

kardeşim o kalvye ile alakalı değil oyun ile alakalı klavyeyi iade etme bnce oyunla alakalıdır klavyede bi sıkıntı yoktur

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

hunkar dogan' Alıntı:
kardeşim o kalvye ile alakalı değil oyun ile alakalı klavyeyi iade etme bnce oyunla alakalıdır klavyede bi sıkıntı yoktur

verdim bile talebi üzdü beni hem csde yapıyor hemde minecraftta fakat zulada herhangi bir sorun yok araştırdığımda bozuk yazmış geneli lanet olası klavye "EVEREST PİŞMANLIKTIR" - "EVEREST ALMAYIN,ALDIRMAYIN!"  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

E

expert

Guest
1 oyunda yapıyorsa oyun 2 oynda yapıyorsa klavyede sorun var demektir

hunkar dogan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

furkanceyln47' Alıntı:
hunkar dogan' Alıntı:

verdim bile talebi üzdü beni hem csde yapıyor hemde minecraftta fakat zulada herhangi bir sorun yok araştırdığımda bozuk yazmış geneli lanet olası klavye "EVEREST PİŞMANLIKTIR" - "EVEREST ALMAYIN,ALDIRMAYIN!"  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Kardesim burda everesti kotulemene gerek yok klavye bazen hatali cikabilir ve bazi internet siteleri 2.el satiyolar

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

hunkar dogan' Alıntı:
furkanceyln47' Alıntı:

Kardesim burda everesti kotulemene gerek yok klavye bazen hatali cikabilir ve bazi internet siteleri 2.el satiyolar

Sıfırdı kardeşim garantisi bile vardı.

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yakinkursat' Alıntı:
furkanceyln47' Alıntı:
Sıfırdı kardeşim garantisi bile vardı.

herkes istediğini söylemekle özgür yeter ki insanlara rahatsızlık verecek, argo, küfürlü konuşma olmasın. Herkes düşüncelerini paylaşabilir. Bunda bir sakınca yok. Fakat teknoloji tamamen şans işi oldugunu da unutmamak lazım.

Haklısın tabiide bayada beğenmiştim 70 - 80 tl arası klavye onerirmsn tabii varsa logitech öncelikle olursa sevinirim :)

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hiç uğraşma aldığın yere böyle böyle sorunu var de ben bunu iade etmek istiyorum de eğer almazlarsa direk dilekçe ile tüketici hakları mahkemesine gideceğini söyle yanında velinle birlikte git hakkını ara

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lightning' Alıntı:
hiç uğraşma aldığın yere böyle böyle sorunu var de ben bunu iade etmek istiyorum de eğer almazlarsa direk dilekçe ile tüketici hakları mahkemesine gideceğini söyle yanında velinle birlikte git hakkını ara

Yok zaten edecegim bana kargo gonderi no verdiler onunla yurticinden geri gondercem parayi vercekler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri