Evga rtx 3070 ti ftw3 Ekran kartım var fanları sıcaklık düşük olsa dahi durmuyor oc modda bu normal mi?
Normal moda alınca 50 derece de çalışmaya başlıyor acaba oc modda çok çabuk ömrünü yer mi fanlarınModelden modele göre değişiklik gösteriyordu bu durum yeni nesillerin hepsinde var mı emin değilim
Normal moda alınca 50 derece de çalışmaya başlıyor acaba oc modda çok çabuk ömrünü yer mi fanların
Ömrünü çok çabuk bitirmez mi%30 dan aşağı inmiyor durmuyor hocam
YemezNormal moda alınca 50 derece de çalışmaya başlıyor acaba oc modda çok çabuk ömrünü yer mi fanların
Teşekkür ederim hocamyok hocam fabrika çıkışlı ona göre hazırlanıyor kartlar oc modunda alınca ömrünü yemezsiniz
hayır hiç bir sorun olmaz merak etmenize gerek yok 6 yıllık 1050ti ekran kartım var fanları hiç durmuyor hala çok sağlam soğutması da gayet iyi ömür azaltma gibi bir durum yok yani ortadaÖmrünü çok çabuk bitirmez mi
Çok teşekkür ederim hocamhayır hiç bir sorun olmaz merak etmenize gerek yok 6 yıllık 1050ti ekran kartım var fanları hiç durmuyor hala çok sağlam soğutması da gayet iyi ömür azaltma gibi bir durum yok yani ortada