ANAKRTI UPRAGE ET HOCAM daha sonra işlemci alırsın b550 chipset ve 5600 lü kombin daha iyi olur senin için.Arkadaşlar merhaba şuan ki anakartım bu işlemcim ise 5500 bu anakart ile alabileceğim 7000 tl ye kadar işlemci önerisi yapabilirseniz sevinirim
Bir de şey sorucam mesela benim ekran kartım Asus RX 6650XT DUAL OC ekran kartı fabrikasyon olarak oc geliyor bu anakartta bu verimi alamıyor muyum ?ANAKRTI UPRAGE ET HOCAM daha sonra işlemci alırsın b550 chipset ve 5600 lü kombin daha iyi olur senin için.
Alıyorsun pcie 4 slotu olmadığı için tam veri hızını vermiyorBir de şey sorucam mesela benim ekran kartım Asus RX 6650XT DUAL OC ekran kartı fabrikasyon olarak oc geliyor bu anakartta bu verimi alamıyor muyum ?
peki bana anakart önerisi yapabilir misiniz? Kulaklık olarakta arctis Prime kullanıyorumAlıyorsun pcie 4 slotu olmadığı için tam veri hızını vermiyor
Asus prime b550peki bana anakart önerisi yapabilir misiniz? Kulaklık olarakta arctis Prime kullanıyorum
sahuraka hocam söylemiş zaten tam verimi alamıyorsun.Bir de şey sorucam mesela benim ekran kartım Asus RX 6650XT DUAL OC ekran kartı fabrikasyon olarak oc geliyor bu anakartta bu verimi alamıyor muyum ?
Arkadaşlar merhaba şuan ki anakartım bu işlemcim ise 5500 bu anakart ile alabileceğim 7000 tl ye kadar işlemci önerisi yapabilirseniz sevin
o anakarta 7k lık işlemci gitmez ana kartı yükseltArkadaşlar merhaba şuan ki anakartım bu işlemcim ise 5500 bu anakart ile alabileceğim 7000 tl ye kadar işlemci önerisi yapabilirseniz sevinirim