Öneri Excalibur Laptop Alınır Mı ?

Segudas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
375
her cihaz alınır ornek olarak msi marka bır cıhaza 30k-35k verıcek butcen yoksa neden olmasın

Son düzenleme:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Fiyat olarak iyi ve şuan rakipsiz olması sebebiyle bence alınabilir.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Arkadaşlar selam. Cihaz güzel duruyor. Ekran kartı 100w. Ama marka konusundan önyargılarım var. Sizce alınır mı ?

Casper Excalibur G870.1245-BFB0X-B Intel Core i5-12450H 16GB RAM 1TB NVME SSD 8GB RTX4060 Freedos Taşınabilir Bilgisayar
fiyatı gercekten iyi 100w diye bakmayın hocam ekran kartları artık cok güç cekmeyip cok perfomans veriyorlar amd tarzı

KS

Segudas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
her cihaz alınır ornek olarak msi marka bır cıhaza 30k-35k verıcek butcen yoksa neden olmasın
30-35k verebilirim aslında güzel bi cihaza ama 40-45k dan aşağı mantıklı bi cihaz bulamadım. Bu çok fp geldi açıkçası.
aslında kafamdaki soru soğutma performansı. Bi önceki nesil ekran kartlı aynı kasa incelemeleri mevcut heryerde. İşlemci sıcaklığı 95lere kadar çıkıyor. Hep masaüstü kullandığım için laptop için ne kadar normal bi fikrim yok.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
30-35k verebilirim aslında güzel bi cihaza ama 40-45k dan aşağı mantıklı bi cihaz bulamadım. Bu çok fp geldi açıkçası.

aslında kafamdaki soru soğutma performansı. Bi önceki nesil ekran kartlı aynı kasa incelemeleri mevcut heryerde. İşlemci sıcaklığı 95lere kadar çıkıyor. Hep masaüstü kullandığım için laptop için ne kadar normal bi fikrim yok.
Diğer cihazlara kıyasla Excalibur cihazlar biraz daha fazla ısınıyor ama F/P oranı gerçekten iyi bir cihaz olduğu için alınabilir diye düşünüyorum. Soğutucu alırsınız yanına.

KS

Segudas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Diğer cihazlara kıyasla Excalibur cihazlar biraz daha fazla ısınıyor ama F/P oranı gerçekten iyi bir cihaz olduğu için alınabilir diye düşünüyorum. Soğutucu alırsınız yanına.
Ben de öyle düşünmüştüm teşekkürler hocam

ekrem akyol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Casper da en sevdiğim olay da RGB detayları çok farklı bir hava katıyor bence. Ömür boyu performans garantisi olsun kişiselleştirebilir kişiye özel donanımları olsun maillerine göre rakipsiz bence zaten çoğu karşılaştırma videosunda da excalibur ön plana çıkıyor. Ben 1 senedir kullanıyorum oyunlardan aldığım fps sayıları her zaman memnun etti . Akıllı turbo soğutucusu falan her anlamda sorunsuz bir seri yapmış casper

adulmatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şu önyagıalrımızdan bi kurtulabilsek zaten.. excalibur genel manada güzel gaming laptoplar yapıyor ben begenıyorum tavsiye ederim bahsettiğin model ve donanım da gayet ıs gorur ama tabı satın alırken donanımı kişiselleştirebilirsin güncel olarak

EER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Şu önyagıalrımızdan bi kurtulabilsek zaten.. excalibur genel manada güzel gaming laptoplar yapıyor ben begenıyorum tavsiye ederim bahsettiğin model ve donanım da gayet ıs gorur ama tabı satın alırken donanımı kişiselleştirebilirsin güncel olarak
kankam iyi hortlatmışssın :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri