Yok diye biliyorum ama modeline göre de değişebilir.ısınması dışında bi sıkıntısı varmı
4060 + 13700h olan modelde hangisi bilmiyomYok diye biliyorum ama modeline göre de değişebilir.
Isınabilir ama o bütçede öyle bulamazsınız alınabilir soğutucuyla4060 + 13700h olan modelde hangisi bilmiyom
Hangi ürün , fiyatı nedir bulamadım.4060 + 13700h olan modelde hangisi bilmiyom
Fiyatı nedir onu biliyor musunuz ?valla bilmiyomki bi tanıdık alcak excalibur iyimidir dedi öyle sordum
hocam bişi sorcam mouse pad araştıyorumda üstünde asus logosu olmasını istiyorum bütçe 150 TL bir kaçtane var ama onlarda kötü istediğimiz baskı yaptırabildiğimiz bir satıcı biliyormusunuz veya bildiğiniz mouse pad varmı asus logolu 30x70Hangi ürün , fiyatı nedir bulamadım.
38k demiştiFiyatı nedir onu biliyor musunuz ?
Baskı yapan bilmiyorum. Asus logolu da var ama kalitesi şüpheli durumda. Fiyatı falan ucuz.
Asus XL Büyük Boy Kaydırmaz Taban Yıkanabilir Gaming Oyuncu MousePad 90 x 30 CM Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus XL Büyük Boy Kaydırmaz Taban Yıkanabilir Gaming Oyuncu MousePad 90 x 30 CM fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus XL Büyük Boy Kaydırmaz Taban Yıkanabilir Gaming Oyuncu MousePad 90 x 30 CM özelliklerini incele, 135,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com