Genellikle oyun Valorant CS gibiOyun için mi? Yoksa günlük hayata kullanmak için m,.?
DeathAdder V2 X veya Deathadder V3 Pro adlı Mouselara baka bilirsin istersen.Genellikle oyun Valorant CS gibi
F/P Kablosuz mouse istiyorum önerilerinizi bekliyorum Bütçem başlıktaki gibi 3k 3.5k
Steelseries aerox 3 kablosuzF/P Kablosuz mouse istiyorum önerilerinizi bekliyorum Bütçem başlıktaki gibi 3k 3.5k
Steelseries mouselara güvenesim yokSteelseries aerox 3 kablosuz
4k üstü çıkamıyorumFPS için öneriyorum.
Eğer biraz daha çıkabilirsen bu çok iyi bir mouse:
Alternatif olarak 2k bandında:
2. olan resimde mouse çok büyük görünüyor elim çok büyük değil karar veremedimFPS için öneriyorum.
Eğer biraz daha çıkabilirsen bu çok iyi bir mouse:
Alternatif olarak 2k bandında:
Çevrenizde 2. önerdiğim fareyi satan bir fiziksel mağaza var ise gidip deneyebilirsiniz.Steelseries mouselara güvenesim yok
4k üstü çıkamıyorum
2. olan resimde mouse çok büyük görünüyor elim çok büyük değil karar veremedim
Güzel ve Sağlam duruyor alabilirim belki
Hocam yanlış anlamazsanız 1 sorum olacak steelseries e guveniniz neden yok (mouse olarak) ben kablolu aerox 3 aldım gayet akıyor mis gibiSteelseries mouselara güvenesim yok
4k üstü çıkamıyorum
2. olan resimde mouse çok büyük görünüyor elim çok büyük değil karar veremedim
Mouse olarak güvenemiyorum ama steelseries kulaklıktan memunum kullanıyorumHocam yanlış anlamazsanız 1 sorum olacak steelseries e guveniniz neden yok (mouse olarak) ben kablolu aerox 3 aldım gayet akıyor mis gibi
Bazı modellerde sorun olabiliryormuş o yüzden güvenmedimHocam yanlış anlamazsanız 1 sorum olacak steelseries e guveniniz neden yok (mouse olarak) ben kablolu aerox 3 aldım gayet akıyor mis gibi
Hocam onu anladım sadece sebebiyet olarak ne? Hani 1 2 ay sonra kronik arizasi var ise geri iade yapayım bende yada satayım direk uğraşmıyayim o mâna dan soruyorum?Mouse olarak güvenemiyorum ama steelseries kulaklıktan memunum kullanıyorum
Bazı modellerde sorun olabiliryormuş o yüzden güvenmedim
Hocam siz kullanın o modelde sorun olurmu bilememHocam onu anladım sadece sebebiyet olarak ne? Hani 1 2 ay sonra kronik arizasi var ise geri iade yapayım bende yada satayım direk uğraşmıyayim o mâna dan soruyorum?