- Tepki
- 0
3500 tl bütçem var 24 inç f/p oyuncu monitör tavsiyesi (ekran kartı nvidia)
Önerimiyorum ama bütçene en düşük bu var3500 tl bütçem var 24 inç f/p oyuncu monitör tavsiyesi (ekran kartı nvidia)
2. Elde olurÖnerimiyorum ama bütçene en düşük bu var
![]()
Rampage RM-550 Tactical 23.8" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RM-550 Tactical 23.8" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RM-550 Tactical 23.8" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3500 tl bütçem var 24 inç f/p oyuncu monitör tavsiyesi (ekran kartı nvidia)
Va panel![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
GameBooster GB-2416FF 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2416FF 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync FHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2416FF ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu fiyata bu hocam tn görüntüsü kötü ips de yok bu fiyataVa panel
En düşük gecikmeye sahip ve ghosting yok en azındanBu fiyata bu hocam tn görüntüsü kötü ips de yok bu fiyata
Vallaha kendisi karar versin ister tn ister va bütçeyi 5000 yapmadıktan sonra iyi monitör yok görüntü istiyorsa hem film hem oyun hemde diğer işler için istiyorsa Va alsın sadece oyun diyorsa ben hayatsizim gozlerim bozulsa da bişi olmaz diyorsa tn alabilir kendisi karar versin bu bütçede böyle hocam yapcak yokEn düşük gecikmeye sahip ve ghosting yok en azından
Tam tersi va oyun için değil film için ki 4200 TL ye ips panel 144hz 1ms monitör alabilirVallaha kendisi karar versin ister tn ister va bütçeyi 5000 yapmadıktan sonra iyi monitör yok görüntü istiyorsa hem film hem oyun hemde diğer işler için istiyorsa Va alsın sadece oyun diyorsa ben hayatsizim gozlerim bozulsa da bişi olmaz diyorsa tn alabilir kendisi karar versin bu bütçede böyle hocam yapcak yok
Va genel için dedim zaten sadece oyun için demedim ips dediginiz gibi 4200 den başlıyor 2419ff 4700 TL o yüzden 5000 dedim 600 daha ekleyin 2428 alabilirTam tersi va oyun için değil film için ki 4200 TL ye ips panel 144hz 1ms monitör alabilir
Hocam samsungun 144 hz 4 MS monitörü vardı 3000 TL’ye modelini tam hatırlamıyorum bi bakın isterseniz Hepsiburadadan3500 tl bütçem var 24 inç f/p oyuncu monitör tavsiyesi (ekran kartı nvidia)