Soru F/P Mouse Önerisi.

sroN-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar. Şuan kullanıyor olduğum Aourus m2 mouse 3 yıl kullanımın sonunda arıza göstermeye başladı. kendime F/P ve ayrıca maksimum 500-550tl bandında bir mouse bakıyorum (600 ü zoralyabilirim :D). Gamebooster m700 air force isimli mouse u gördüm ancak size sormak istedim. Kullananlar veya kullanmayanlar bi yazabilir mi ? Alınır mı ? alınmaz ise mouse önerilerinizi bekliyorum. :D

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,951
Merhaba arkadaşlar. Şuan kullanıyor olduğum Aourus m2 mouse 3 yıl kullanımın sonunda arıza göstermeye başladı. kendime F/P ve ayrıca maksimum 500-550tl bandında bir mouse bakıyorum (600 ü zoralyabilirim :D). Gamebooster m700 air force isimli mouse u gördüm ancak size sormak istedim. Kullananlar veya kullanmayanlar bi yazabilir mi ? Alınır mı ? alınmaz ise mouse önerilerinizi bekliyorum. :D
o fiyatlara adam akıllı mouse yok valla biraz daha biriktirip 1k civarına 2.elden ajazz alabilirsin

KS

sroN-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
o kadar profesyonel oynamıyorum hocam sıkıntı çıkarmasın beni 3-4 yıl götürsün tek isteğim bu :D

Dsert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam bütçeyi 1000 yapın razer deathadder essential alın

HakQuanius01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

KS

sroN-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus Tuf gen 2 nasıldır peki ?

sağolun hocam önerileriniz için

Dsert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Asus Tuf gen 2 nasıldır peki ?

sağolun hocam önerileriniz için
hocam ben bu modelleri kullanan kimse görmedim oyüzden yanlış yorum yapıp sizi yanlış yönlendirmek istemem lakin arkadaşımda razer deathadder essential vardı ve kullandığım zaman gerçekten kaliteli hissettirmişti

HakQuanius01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Şahsen ben böyle mouselar arıyordum.
F/p gibi görünen şu mouseları önermediler
Rival 3, Logitech 102,203 , Asus Forge ve tuf mouselar. Neden bilmiyorum en çok benim attıklarım ve razer önerildi.

Ayrıca xpg slingshot

Dsert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şahsen ben böyle mouselar arıyordum.
F/p gibi görünen şu mouseları önermediler
Rival 3, Logitech 102,203 , Asus Forge ve tuf mouselar. Neden bilmiyorum en çok benim attıklarım ve razer önerildi.

Ayrıca xpg slingshot
hocam bende 203 var 3-4 sene önce almıştım sadece orta tuşu bozuldu sizce değişiyimmi yoksa biraz daha devammı ediyim

HakQuanius01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Dpi kullanıyorsan değişebilirsin.
İleride lazım olacak zaten dersen şimdiden bir ürün alıp eldekini satabilirsin.
Yerinde olsam bu aralar bahar indirimi var. Yukarıdaki mouseları araştır. Hangisi eline uygun veya hangisi daha iyi seçenek senin için ona göre indirim ile uyguna çek şimdiden

f92e864e-cba1-4505-a508-14f9477c7ba3-1_all_15022.jpg
şöyle bir indirim olabilir Bütçene de bağlı. Bu dündü sanırım.
Bahar100 diye kupon kodu yazınca 100 TL indirim verdi. Ama süresi bitti.

Temudan 1500 TL lik mouse u 300e falan alan var. Kısacası hemen alma ama kampanya indirim yakalarsan al derim ben

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri