Çok fazla bütçem yok. F/P ürünü olması yeterli.
Bütçe: 500-600
Biraz eski kalmış gibi duruyor, konforu ve hissiyatları nasıl biliyor musunuz ?![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 778,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Malesef ama iyi diyorlardıBiraz eski kalmış gibi duruyor, konforu ve hissiyatları nasıl biliyor musunuz ?
İyidirF710 nasıl
Hocam 1 ay önce ben de gamepad bakıyordum ve f310 aldım. Şu ana kadar çok memnunum en ufak sıkıntısı yok. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca titreşim özelliği yok haberin olsun öyle bir beklentin varsa eğer.Biraz eski kalmış gibi duruyor, konforu ve hissiyatları nasıl biliyor musunuz ?
Evet yokmuş baktım. F510 ve F710 da varmış.Hocam 1 ay önce ben de gamepad bakıyordum ve f310 aldım. Şu ana kadar çok memnunum en ufak sıkıntısı yok. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca titreşim özelliği yok haberin olsun öyle bir beklentin varsa eğer.
Tireşimli baktım F510 ve F710 var ama pahalılar. İkinci el bakayım dedim buldum bir kaç taneuzun ömürlü olsun diye ergonomi ve zevkten kısmamanı tavsiye ederim.