Soru F/P Termal Macun Önerisi

Bulut1111

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Kullanabileceğim uyguna kaliteli termal macun önerebilir misiniz?

Ben Bunu Düşünüyorum : Termal Macun Sizce nasıldır bu
bu fiyata falan daha iyisi varmıdır normalde mx4 alacaktım 130tldi zam gelmiş bunu alayım dedim bende ama sormak istedim genede arada 2.5W/mK var 65 TL için değermi mx4 almak

Bilgisayarımda çok iyi değil ondan fazla parada vermek istemiyorum içinde q6600 2+2 ddr2 ram gt710 var ondan wipaste düşünüyorum

Son düzenleme:

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
direk sistemi sat yenisini toplayalım sana

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Kullanabileceğim uyguna kaliteli termal macun önerebilir misiniz?

Ben Bunu Düşünüyorum : Termal Macun Sizce nasıldır bu
bu fiyata falan daha iyisi varmıdır normalde mx4 alacaktım 130tldi zam gelmiş bunu alayım dedim bende ama sormak istedim genede arada 2.5W/mK var 65 TL için değermi mx4 almak

Bilgisayarımda çok iyi değil ondan fazla parada vermek istemiyorum içinde q6600 2+2 ddr2 ram gt710 var ondan wipaste düşünüyorum
Bende mx4 de var, wipaste de var. Mx4 e göre 5-8 derece fark ediyor Wipaste.Mx4 boşta 30 derecede tutuyorsa, Wipaste 35-40 arası falan oluyor. Yükte mx4 65 dereceyi geçmiyorsa Wipaste 70i görüyor direk, yükte kalma durumuma göre ufak ufak ilerlemeye devam edebiliyor. Bence mx4 al, yapabilirsen ekran kartına da sürersin fark eder. Yoksa Wipaste de işini görür. Ben normal laptoplara falan sürüyorum wipaste'i. Elimde mx4 bitti nerdeyse, bu da bitince mx4 alırım yine.

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Ne alaka hocam adam termal macun önerisi demiş siz sistem satın demişsiniz kafayı kullanın biraz
hocam inan böyle bir sisteme masraf ettiğine değmez 1K dan alıcı çıkar üstüne biraz koyar şu arkadaşa bir şeyler ayarlarız

KS

Bulut1111

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bende mx4 de var, wipaste de var. Mx4 e göre 5-8 derece fark ediyor Wipaste.Mx4 boşta 30 derecede tutuyorsa, Wipaste 35-40 arası falan oluyor. Yükte mx4 65 dereceyi geçmiyorsa Wipaste 70i görüyor direk, yükte kalma durumuma göre ufak ufak ilerlemeye devam edebiliyor. Bence mx4 al, yapabilirsen ekran kartına da sürersin fark eder. Yoksa Wipaste de işini görür. Ben normal laptoplara falan sürüyorum wipaste'i. Elimde mx4 bitti nerdeyse, bu da bitince mx4 alırım yine.
ya dediğim gibi sistem eski ondan wipaste ucuz diye wipaste alayım diyorum arada 2.5 w/mK fark var zaten ailemde çok istemiyo 200tl falan vermek wipasteyi söyledim ucuz dediler al dediler

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Ne alaka hocam adam termal macun önerisi demiş siz sistem satın demişsiniz kafayı kullanın biraz
Bu üyenin içeriğini engellediniz.
Engellediğim kişilere karşı insanlar böyle tepki veriyor ya ufff çok zevkli. Engellemişim demek ki boş birisiymiş. Sende onamış oldun sağol kral.

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
ya dediğim gibi sistem eski ondan wipaste ucuz diye wipaste alayım diyorum arada 2.5 w/mK fark var zaten ailemde çok istemiyo 200tl falan vermek wipasteyi söyledim ucuz dediler al dediler
wipaste macun şuan kullanıyorum memnunum 5700x için bile yeterli bi macun bence wipaste al geç

KS

Bulut1111

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
ben şimdi wipaste alayımmı ne yapayım

wipaste macun şuan kullanıyorum memnunum 5700x için bile yeterli bi macun bence wipaste al geç
benim işlemcim q6600 o kadar iyi bile değil yani alsam memnun kalırım dimi

KS

Bulut1111

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bu fiyata daha iyi yok, yazan neyse o şekil bir macun wipaste. 6mkw. Eskisine göre zaten farkeder daha hiç macun değişmediyse.
macunu kuruydu zaten baya işlemcisine bakmak için silmiştim fanın üzeridndeki macunla duruyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri