Faceit Vs Cs:go

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Arkadaşlar çok uzun zamandır CS oynuyorum ve FACEIT'e bir türlü başlamak nasip olmadı, (Valorant oyuncusuyum). Ve Premium alıp CS başlama fikri geldi aklıma. Sizce FACEIT mi oynamalıyım yoksa Premium alıp normal CS mi? Bir de hangisi daha yüksek FPS verir, hani face it FPS düşürür mü? Toparlamak gerekirse FACEIT nedir oynanmalı mıdır?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Normal cs mm de takim oyunu pek yok. Rankin ne olursa olsun cok iyi ya da cok kötü oyuncular gelebiliyor. Ozellikle 64tick normal serverlar. Faceit daha cok takim oyunu iletisim kurarak bomba taktikleri yaparak daha zevkli oyun oynamak isteyenlerin tercih ettigi ve hile neredeyse hic yok. Faceit serverlari 128tick cok farkediyor

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Faceit gerçekten cs oynamak için girenlerin yeridir, toksiklik yapan nadir olur. Oyundan daha çok zevk alırsınız. Serverların 128 tickrate olmasından dolayı normal matchmaking'e göre mermiler daha iyi gider. Bana sorarsanız aylık 45TL'ye Faceit premium alın. Hem toksik insan sayısını minimuma indirmiş olursunuz hem de premium görevleri oluyor onları yapınca faceit puanı veriyor. Puanları biriktirip marketten bir şeyler alırsınız. Ciddi bir FPS düşüreceğini düşünmüyorum ekstra olarak sadece faceit anticheat açık oluyor başka bir şey yok.

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Açıkcası ben hilelerden bıktığım için faceit başlamıştım ama yine hile denk geldi birkaç tane (ya da ben kötüyüm herkese hile diyorum bilemicem.) Zaten yakın zamanda cs2 gelir onu bekliyorum ben.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,675
Arkadaşlar çok uzun zamandır CS oynuyorum ve FACEIT'e bir türlü başlamak nasip olmadı, (Valorant oyuncusuyum). Ve Premium alıp CS başlama fikri geldi aklıma. Sizce FACEIT mi oynamalıyım yoksa Premium alıp normal CS mi? Bir de hangisi daha yüksek FPS verir, hani face it FPS düşürür mü? Toparlamak gerekirse FACEIT nedir oynanmalı mıdır?
Cs Premuim al oyna cs kutu dusurursun satip para kazanirsin hem cs2 ye aimin hazirlanir

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Cs Premuim al oyna cs kutu dusurursun satip para kazanirsin hem cs2 ye aimin hazirlanir
Aimden yana sıkıntı yok profesyonel aim var fakat kırmızı forumda bir arkadaş kendisinin faceit kastığını ve iyi oyuncuysam iyi paralar kazanabileceğimi söyledi. Puan kazanıp skin veya cüzdan bakiyesi alınabiliyormuş. Kafam karıştı. (kendisi de öyle yapıyormuş)

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,675
Aimden yana sıkıntı yok profesyonel aim var fakat kırmızı forumda bir arkadaş kendisinin faceit kastığını ve iyi oyuncuysam iyi paralar kazanabileceğimi söyledi. Puan kazanıp skin veya cüzdan bakiyesi alınabiliyormuş. Kafam karıştı. (kendisi de öyle yapıyormuş)
Suan cs den fazla baska bir oyun kazandiramaz kasalar asiri derecede pahali ve seçkin hala ucuz

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
bir haftada max 2 kasa düşüyor. 1 haftada max3 item düşürebiliyorsun. bunun 1i kesinlikle skin oluyor diğer 2si ya kasa ya da skin. haftada en fazla 2 kasa düşürsen tanesi 50-60tl olsa 100tl yapar. ayda 400tl kazanabilrisin ki genelde daha ucuz kasalar gelıyo 10-20tl gelirse aylık 100-200tl. kasa parasıyla skin falan alırsın

MuhammedColaker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Faceitte lig sıralamasına girerek, günlük turnuvalara girip derece yaparak puanlar kazanabiliyorsunuz ayrıca görev yaparak ta ödül alma şansınız var ve tabi en önemlisi de Faceit in kendi anti hile sistemi CS nin anti hilesinden daha iyi olduğu için çoğu profesyonel oyuncu sadece Faceit üzerinden CS oynuyor. Reklam olarak algılanır mı bilmiyorum ama bu makaleye bakabilirsiniz;

Not: Link eklemek yasaksa silinebilir.

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
72
Eğer hileyi göze alırım diyorsanız CS2 oynayabilirsiniz "Ben göze aldım ve cs'yi bıraktım"
Faceit oynamak istiyorsanız da biraz zorlanabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri