Fan Hızı İçin Yardım

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Arkadaşlar selam.

Masaüstü bir bilgisayarım var. Ve fazla ses çıkıyo. Ben de bunun için ayarlamak istedim ve biosa girdim. Fan Info kısmına girdiğimde ise CPU fanının çalışıp sistem fanın çalışmadığını gördüm. Tabloyu Yanlış anlamadıysam eğer. Fotoğrafı atıcam. Bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar selam. Masaüstü bir bilgisayarım var. Ve fazla ses çıkıyo. Ben de bunun için ayarlamak istedim ve biosa girdim. Fan Info kısmına girdiğimde ise CPU fanının çalışıp sistem fanın çalışmadığını gördüm. Tabloyu Yanlış anlamadıysam eğer. Fotoğrafı atıcam. Bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
IMG_20230711_162118.jpg

IMG_20230711_163037.jpg

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Arkadaşlar selam.

Masaüstü bir bilgisayarım var. Ve fazla ses çıkıyo. Ben de bunun için ayarlamak istedim ve biosa girdim. Fan Info kısmına girdiğimde ise CPU fanının çalışıp sistem fanın çalışmadığını gördüm. Tabloyu Yanlış anlamadıysam eğer. Fotoğrafı atıcam. Bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 24109

Ekli dosyayı görüntüle 24110
Eğer fanların kontrolcü ile birlikte direkt PSU bağlı ise biosta görmezsin.

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Anladım. Maalesef bilmiyorum ama. Akşama doğru kasayı temizlemek için açacaktım zaten. Bakarım. Teşekkürler.

Peki kasa içini elektrik süpürgesinin düşük moduyla temizlemeye çalışsam bir sorun olur mu ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri