17.000-20.000 TL Fan Ve Kasa Uyumu

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
İşlemci
7 9800x3d
Ekran Kartı
4090
Arkadaşlar ben fotoğrafta görünen kasayı ve fanları aldım, kasa HYTE Y70 fanlar da Xigmatek, sizce iş görür mü? İade hakkım var daha, yoksa Lian Li mi almalıyım? Ben bu fanları Lian Li'ye benziyor diye aldım, bunlar da yeni çıkmış, bir de bu fanlar egzoz görevi görür mü? Birde bu fanlar sıvı soğutmaya takılır mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 6
  • image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 7

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
İade etmenize gerek yok adreslenebilir fanlar zaten ledlerin renkleri değişiyor yani. Egzos fan görevi görür : Kasa önüne takacağın üçlü fanı dışarıdan içeriye hava vericek şekilde takarsınız diğer arka taraftaki tek fanı : içerideki havayı dışarıya atıcak şekilde takarsınız.

KS

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
İade etmenize gerek yok adreslenebilir fanlar zaten ledlerin renkleri değişiyor yani. Egzos fan görevi görür : Kasa önüne takacağın üçlü fanı dışarıdan içeriye hava vericek şekilde takarsınız diğer arka taraftaki tek fanı : içerideki havayı dışarıya atıcak şekilde takarsınız.
Yani egzoz yerine takacağım fanları ters çevirmeyeceğim değil mi

KS

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Dene yanılma yöntemi ile de çözebilirsiniz durumu ilk başta fanların dört vidasını tam takmayın iki vida ile çapraz takarsınız sıcaklık değerlerini ölçersiniz sonra ters çevirip denersiniz aradaki fark belli olur.
Ha o şekil derece fark edebilir yani bir bakayım o zaman

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri