doğru takmışsın kardeşimSelamlar yeni sistem topladım ama fanların doğru takılıp takilmadigindan emin değilim
Hocam bende öyle yapicaktim ama fan bir yeri işlemci güç kablosuna çarpıyorHepsi doğru. Kusursuz hale getirmek istiyorsan, üstteki egsoz fanını arkadaki egsoz fanına yaklaştırırsan oradaki fana sürkülasyonu çok daha iyi olur ısınan hava zaten yükseldiğinden sıcak hava üst kısımda toplanacak. Arka egsoz dışarı atım uyguladığı için sıcak hava orada daha yoğun olacaktır. Üstteki egsoz fanını arka egsoza yaklaştırıp tam olarak çatı pozisyonu aldırırsan dışarı atım max. seviyeye çıkacaktır. Benim gözlemlerim ve tecrübelerim bu yönde.
Dediğim gibi yapman artı olacaktır elbet ama şuanda da durumu kötü değil. Kaydırabildiğin kadar kaydır olmuyorsa yapacak birşey yok. Böyle de iyi.Hocam bende öyle yapicaktim ama fan bir yeri işlemci güç kablosuna çarpıyor
Hocam size ufak bir şey sorucam siz bu konulardan anlıyor gibisiniz dark freezer x96 i5 11400f ile uyumlumuDediğim gibi yapman artı olacaktır elbet ama şuanda da durumu kötü değil. Kaydırabildiğin kadar kaydır olmuyorsa yapacak birşey yok. Böyle de iyi.