Farklı Bir Siyah Ekran Hatası!

firtina_limani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bunun nedeni bana göre kullandigin ekran kartinizin cipsetindeki bir sorundan dolayi bana göre
bir ihtimal ekran da da sorun olabilir ama cok düsük ihtimal crhome acarken sag tus yüksek grafik olarak acmayi deneyiniz belki bu sekilde sorun gecebilir ama su bir gercek bilgisayardan anlamayan bir arkadasimiz bile dükkan acabildigine göre bize sadece bildigimiz bilgileri unutmak kaliyor hey allahim neydi bu insanlarin günahi hdd ile ilgisiz olan bir hataya bunu demek nedir ya

KS

LéCreaux

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
firtina_limani' Alıntı:
bunun nedeni bana göre kullandigin ekran kartinizin cipsetindeki bir sorundan dolayi bana göre
bir ihtimal ekran da da sorun olabilir ama cok düsük ihtimal crhome acarken sag tus yüksek grafik olarak acmayi deneyiniz belki bu sekilde sorun gecebilir ama su bir gercek bilgisayardan anlamayan bir arkadasimiz bile dükkan acabildigine göre bize sadece bildigimiz bilgileri unutmak kaliyor hey allahim neydi bu insanlarin günahi hdd ile ilgisiz olan bir hataya bunu demek nedir ya

Sorun sadece video izlerken çıkmıyor ki mesela bluestacks'te pokemon go oynarken de çıkabiliyor yani hata eskisi gibi değil video izlerken çok fazla çıkmıyor. Eğer dediğiniz gibi HDD ile alakalı değilse şansa o hata düzeldi ve bizde HDD'den kaynaklı olduğunu düşündük. Demek ki o götürdüğüm bilgisayarcı PC'den 1 gr anladığı yok. Boşuna bize HDD aldırmıs.

Ama bu siyah ekranın yanı sıra PC'yi açarken devamlı disk gözden geçirme oluyordu. Bir süreden sonra PC hiç açılmadı. Ve ondan dolayı HDD değiştirdik. Bize bu hatanın da gideceğini söylemişti.

firtina_limani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hdd ile sorunlar genelde batsektör olur yada hizi düsük ssdler olsun normal hdd ler olsun donmalar olusur
size bir uyari veriyorsa o uyari genel olarak düsüncem benim batsektör olusmus pc anlamis ve onu yazi olarak vermis olabilir ama bu hata ile alakasiz

KS

LéCreaux

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Net bir tanı koyamamak kötü tabi sizin elinizden de başka birşey gelmez :) Böyle uzaktan bakarak anlaşılacağını düşünmüyordum ama yine de konu açmak istedim sağolun :)

KS

LéCreaux

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hatanın videosuna bakmak isteyen farklı arkadaşlar varsa lütfen baksınlar. Videoyu 1 saat içerisinde kaldıracağım baska yardımcı olabilecek birisi varsa videoya baksın lütfen :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri