Yardım Farklı Marka Farklı Mhz Ram Alsam Sorun Yaşar Mıyım ?

tlnytrkmn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İyi aksamlar corsair 8 gb 3000mhz ram kullaniyorum . Bir tane daha alacagim ancak 3000 mhz bulamiyorum farkli marka ve farkli mhz degerine sahip bir ram alsam sorun yasar miyim ikisi birbirinden farkli oldugu icin

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
aynı mhz aynı cl bulabilirseniz sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
İdeal performans için RAM'lerin birebir olması öncelikli tutulur bununla ilgili bir çok soru var herkes farklı bir şey diyor kimi çalışır kimi görmez diyor benim bu konu hakkında bir deneyimim olmadığı için özellikle bir şey belirtemeyeceğim ama doğrusu aynı 2 RAM çift kanallı çalıştırmaktır.

Benim yakın zamanlarda arkadaşım dizüstü için ram arttırmak istemişti ve ABD'de o ürünü buldu bir şekilde sırf aynısı olsun diye o kadar uğraştı seri numarasına kadar aynısını buldu xD

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Aynısını bulamasanda birlikte çalışacak chiplere sahip bir ram alman lazım ben ayrı 2 ram kullanıyorum birisi 3000MHZ diğeri 3200 Ramler 3000 de sıkıntısız çalışıyor zaten birkaç çip üreticisi var.

KS

tlnytrkmn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Aynısını bulamasanda birlikte çalışacak chiplere sahip bir ram alman lazım ben ayrı 2 ram kullanıyorum birisi 3000MHZ diğeri 3200 Ramler 3000 de sıkıntısız çalışıyor zaten birkaç çip üreticisi var.
Suan kullandigim corsair 8gb 3000mhz ikincisini de corsair 8gb 3200mhz alsam sorunsuz kullanabilir miyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri