A Aboxbtr Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 24 Haz 2023 Mesajlar 488 Tepki 80 Konum Ankara 3 Ara 2023 #1 Çözünürlük, görüntü modunu yenileme hızını değiştirdim sonuç hala değişmedi nasıl düzeltebilirim sizce ayrıca kenarsız pencere modunda 60hzye sabitleniyor
Çözünürlük, görüntü modunu yenileme hızını değiştirdim sonuç hala değişmedi nasıl düzeltebilirim sizce ayrıca kenarsız pencere modunda 60hzye sabitleniyor
KS A Aboxbtr Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 24 Haz 2023 Mesajlar 488 Tepki 80 Konum Ankara 3 Ara 2023 Konu Sahibi #2 Aboxbtr' Alıntı: Çözünürlük, görüntü modunu yenileme hızını değiştirdim sonuç hala değişmedi nasıl düzeltebilirim sizce ayrıca kenarsız pencere modunda 60hzye sabitleniyor Ekli dosyayı görüntüle 29565 Genişletmek için tıkla ... fifa 23dede var
Aboxbtr' Alıntı: Çözünürlük, görüntü modunu yenileme hızını değiştirdim sonuç hala değişmedi nasıl düzeltebilirim sizce ayrıca kenarsız pencere modunda 60hzye sabitleniyor Ekli dosyayı görüntüle 29565 Genişletmek için tıkla ... fifa 23dede var