Fırsat Fc 26 Fiyat Avantajı (Pc - Epic Games)

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
(Önceden FC 25 satın alanlara da %10 indirim uygulanıyor)

Ultimate Sürüm Steam ücreti 99,99 Dolar (indirim şartlarını araştırmadım lakin %10 indirim için FC 25 gerekli olabilir, öyle olsa bile 89,99 Dolar olur)
Ultimate Sürüm EA app ücreti 99,99 Dolar (EA Play varsa veya FC 25 sahibi olanlara 89,99 Dolar)
99 Dolar = 4041 TL (anlık kur)
89 Dolar = 3637 TL (anlık kur)
Bankaların döviz dönüşümü için ek ücret getirdiğini de dipnot olarak düşeyim.

Ultimate Sürüm - Epic Games - ücreti 3599,99 TL (EA Play varsa 3239,99 TL)

EA Play üyeliği olanlara %10 indirim uygulanıyor.

Üyeliğiniz yoksa Epic üzerinden 219,99 TL'ye EA Play'i alarak FC 26 için %10'luk indirim alıyorsunuz.
Sizin için küçük bir hesaplama:
Epic'te 3599,99 TL fiyattan %10 indirimle 3239,99 TL fiyata inen üründe %10 avantajınız 360 TL oluyor. Bu da EA play için 220 TL ödeyeceğinizi düşünürseniz 360-220= 140 TL doğrudan avantaj sağlıyor. 140 TL daha ucuza gelirken bir de 1 aylık EA Play sahibi olursunuz ve EA Play'e dahil olan tüm oyunları da 1 ay boyunca oynayabilirsiniz. Sonrasında EA Play ücretini tekrar ödememek için başlattığınız aylık üyeliği iptal etmeyi unutmayın.

İkincil avantajlara gelecek olursak %20 geri ödeme Epic Ödülleri kampanyası:
*** EA Play'i önceden bulunmayan için EA Play de alacağından ötürü %20 geri ödeme payı olarak 44 TL ödemeyi 14 gün sonra hesabında kullanılmak üzere alacak.
*** FC 26'yı satın alırken 3.239,99 TL fiyattan ötürü %20 geri ödeme payı olarak da 648 TL ödemeyi 14 gün sonra hesabında kullanılmak üzere alacak.

Benim gibi önceden EA Play'i bulunanlar 360 TL indirim alırken bir de Epic'te harcama yapılacak şekilde 648 TL geri ödeme alırlar ve EA Play için ek ücret ödemezler (EA Play üyeliğiniz Epic hesabınızla bağlı olmalıdır).

SONUÇ:
1. Yuvarlak hesapla EA play sahibiyseniz 3600 TL Epic fiyatına göre şarta bağlı toplam avantajınız yaklaşık 1000 TL olur. Epic ödülleri 14 gün sonra hesaba yansıdığı için şarta bağlı diyorum.
2. EA Play'i ilk kez alacaksanız toplam 780 TL avantajınız oluyor.
3. EA app üzerinden veya Steam üzerinden almaktan 1000 TL (indirimsiz haliyle alırsanız 1400 TL) avantaj sağlanır.

1753139974391.png

Merak eden olursa diye detay:

Benim geri ödeme 648 TL olmadı. Çünkü önceden 3,74 TL gibi komik bir rakam geri ödeme kalmış ve onu da kullandım. Ufak detaylara takılan olmasın diye göstermek istedim.

Eğer sizin de önceden geri ödemeden gelen Epic Ödülleri bakiyenizde varsa, Epic Ödüllerinden tekrar Epic Ödülleri kazanılmaz. Bu kafanızı karıştırmasın. Yani o an ödeyeceğiniz tutardan %20 oranında Epic ödülü kazanırsınız.

1753141433918.png

Bütçesini düşünenler ve Epic'ten alışveriş yapanlar için hazırladım.

Epic Games hesaplamalarında ayrıntıya girince karmaşık hale gelidiğinden bir de basitleştirilmiş şekilde anlatma ihtiyacı duydum. Umarım anlaşılır şekilde anlatabildim.

lecy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar ea app üzerinden ea play ve fc 25 sahibiyim fakat epic games ve steamde bu %10 indirimi göremiyorum, ikisi de doğru ea hesabına linkli aslında. Böyle bir sorunlar karşılaştınız mı ?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
FC26’yı alacağım da, şu an kartta para kalmadı. Olsa direkt ön sipariş vereceğim. 😔

KS

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Merhabalar ea app üzerinden ea play ve fc 25 sahibiyim fakat epic games ve steamde bu %10 indirimi göremiyorum, ikisi de doğru ea hesabına linkli aslında. Böyle bir sorunlar karşılaştınız mı ?
Steam üzerinden EA Play veya FC 25 almış olmak gerekiyorsa Steam için kesin birşey diyemeyeceğim. Oradan satın alan arkadaşım bu sezon almıyor. Ondan dolayı tam bilmiyorum orayı. Bende de indirim göstermiyor Steam.

Epic tarafında EA Play indiriminizi görebilmeniz gerekir. Hesaplarınızın bağlı olduğuna emin olmak için tekrar bakıp bir kontrol edin lütfen.

Bana Epic'te fiyatına bakarken bir kaç kez %10 indirim görünüyordu ve sonra store sayfasında indirimsiz görünmeye başladı. Sanırım başka hesaptan bağlı olduğu için görüntülemede bir sorun yaşatıyor. Aynısını yaşamışsanız ödeme sayfasında tekrar bakın. Bana da ödeme sayfasına girince indirim tekrar görünmüştü ve indirimli şekilde öyle aldım.

Xbox hesabımdaki Gamepass ve ondan dolayı gelen EA Play:
(Hesaplar birbirine bağlı olduklarında senkronize şekilde EA Play'i algılıyorlar)
1753268350866.png
Bu da Epic Games'teki ödeme dökümüm:
1753268802697.png

Son düzenleme:
KS

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
FC26’yı alacağım da, şu an kartta para kalmadı. Olsa direkt ön sipariş vereceğim. 😔
Ön sipariş için epey vaktiniz var.

Ön sipariş nimetlerinden oyunun online kısmında 1 hafta erken yararlanmak için 19 eylülden önce almak gerekiyor.
Normalde çıkış tarihi 26 eylül.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri